Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Vprašanje – zopet vgnezditev

Vprašanje – zopet vgnezditev

Če sem prav razumela Teodoro, lahko ob vgnezditvi občutiš krče kot pri menstruaciji…Imam vprašanje. Danes naj bi dobila M, pa je še ni…upam sicer da je ne bo, ampak tope bolečine, ki so blage v predelu jajčnikov, mi dajo občutek da bo M prišla…je lahko to torej posledica vgnezditve…Povedati moram, da imam izredno bolečo M in čudno se mi zdi, da me še ne matra in da nisem dubla izcedka, ki ga navadno dobim kak dan ali dva prej…toda test včeraj je pokazal -. …
Upajmo da lažno negativen…bomo videli.
Lp

Ojla!
Tudi jaz si želim, da bi bili ti krči v jajčnikih, bolečine v križu in glavoboli znaki nosečnosti ali vsaj vgnezditve. Sicer še ni čisto dan za M, je pa zelo blizu. Se mi že zdi, da postajam obsedena s to željo in mislijo na bebico in da ravno zaradi tega ne rata. Ampak po 6 mesecih “trdega dela” sem res že precej nestrpna, na trenutke pa tudi zaskrbljena, da ni slučajno kaj narobe. No, saj vem da še ni ravno razloga za skrb……pa vseeno.

V glavnem, izgleda da nas je kar veliko takšnih, ki vsak mesec upamo in upamo. Verjamem, da nam bo prej ali slej uspelo!

Veliko sreče tebi in vsem ostalim!

LP!

Od ženske do ženske je odvisno, ene čutijo kot da se jim bliža menstruacija, pa potem dobijo pozitiven test, druge pa najbrž ne čutijo ničesar…Težko je postaviti neko pravilo za to. Ko vam bo menstruacija zaostala za vsaj 8 dni naredite test. Meni je zaostajala 1 teden, pa sem šla kar test naredit. In bil je +….. Veliko sreče želim tudi vama, če pa ne bo pa…ja..ponovno na DELO! Lp.

New Report

Close