Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Vprašanje za ženske

Vprašanje za ženske

Lepo pozdravljeni!

Zanima me če se puncam zdijo porašceni moški bolj všeč kot neporaščeni?
Kaj pravite na moške ki si depilirajo telo?

Morjo bit lih prou poraščeni, ne pramalo (sama ga imam, ki ima cele 4 kocine na prsih), ne preveč. Glede depiliranja si pa mislim, da je pri moških bedasto.

Cist odvisno, na kaksno naletis. Nekaterim se zdi bolj seksi, ce je moski neporascen, drugim spet, da moski ni pravi moski, ce ni porascen.
Kar se tice depilacije, se mi ne zdi tako mimo. Meni na primer ni vsec, ce je moski porascen tudi po ramah in hrbtu. Odvisno od posameznika.

Tudi meni ni všeč poraščenost pri moškem, še posebej če je ta poraščen še po hrbtu in ramenih. Imam pa fanta, ki je poraščen kot opica. Razmišljava pa da ga bova po hrbtu in ramenih podepilirala. Tisti ljubezenski tepih pa naj ostane, ker je preveč za depilirat.

kozmeticarke depilirajo dlake tudi po hrbtih moskim? auuu to pa sigurno boli! drugace mi je pa mimo, da se moski depilira. sej se ga pol cez nekaj deset let ustrasis, ko neha s tem, pol je pa kot medvedek zraven tebe v postelji. no, sicer so pa medvedki prav lustkani. me pa res zanima ce se bo kdo javil, da se je dal depilirat po telesu, kako ga je bolelo.

Mogoce so moski kaj bolj odporni na bolecino, ki nastane pri puljenju. Jaz sem hitro prenehala z depilacijo nog in ostajam pri britju.
Res naj se kdo oglasi, ki je ze opravil ta postopek, da bo povedal, kako (ne)bolece je. Zanima me tudi, kaj pravijo dekleta, ki se depilirajo. Ali res scasoma postane nebolece?

lp

A si predstavljate kako potem zgleda, ko začnejo na novo poganjati dlake takemu moškemu?:)))))))))Mislim, da ga imam raje poraščenega, kot pa da bi se depiliral in bi bilo potem vsake toliko časa podoben ježu.
Ugotavljam, da so moški iz leta v leto tudi bolj poraščeni.
Glede depilacije…midva sva poskusila. Pa je bilo potem precej srbeče in bodeče.

Pozdravljeni!
Ne vidim razloga zakaj se moški ne bi depilirali. Ženske se lahko depiliramo, hodimo v solarij, uporabljamo ličila, nosimo čipkasto perilo, se ovešamo z nakitom, in tako naprej. Če moški to naredi, ker se tako pač počuti, je pa peder. Dajmo no, punce. Želite enakopravnost? Potem jo privoščite tudi drugim!
Brez zamere pa lep pozdrav, Beba

Všeč so mi moški, ki so manj poraščeni. Če je poraščen naj ostane in naj se ne depilira. Tudi mediji so včasih lahko prav prijetni

da, neporasceni ali zelo malo porasceni se vsaj meni osebno zdijo bolj privlacni…ce pa bi imela fanta sportnika, bi se tudi na njegovo britje celega telesa navadila.

Vse je sprejemljivo, razen kocine po hrbtu in ramah, vse do ušes…

Neporasceni…ce so pa kosmati, se nej pa ne depilirajo…heh

Bolj so mi vsec neporasceni moski…ne maram da je moski porascen po hrbtu in ramah, pa tudi dzungla na prsih…rajs ne. Noge in roke pa nej ostanejo tko kot je. Moska depilacija…kaj pa vem…ce je res kriza zakaj pa ne. Zakaj bi mogle pa samo zenske hodit na depilacije, vsak mesec k frizerju, pa u solarij…Vsec so mi tipi ki skrbijo za svojo zunanjost!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close