Vprašanje za VSE VAS!
Pozdravljeni vi skupaj!
Mene samo nekaj zanima glede moje prijateljice oz. znanke.
Ta moja znanka je bolna na živcih, ampak ne vidi se ji, da bi bila živčna samo mora piti pomirjevala. Rekla je, da njo največ muči notranji del telesa, da se ji v celoti notranji del telesa trese. Hodi redno na kontrolo k psihiatru, in sedaj zadnje čase se njen psihiater nadira nad njo, da ji on ne misli več pisati tabletk, da naj znori, da jo bo lažje pozdravil itd. Rekel ji je, da naj gre na zdravljenje odvisnosti tabletk, ona je dejala, če bi šla v Idrijo, da bi prišla še bolj bolna iz Idrije, ki bi gledala uboge ljudi. Nato je njen psihiater povedal, če bi želela, da jo bo napotil na zdravljenje Brdo pri Kranju in naj tam gleda naše lepotce, naše nore politike. Halooooooo ne morem verjeti?
Rekel je, da tam ne bo znorela, ker bo lahko gledala samo lepe, nore in odvisnike naših dobrih politikov. In sedaj naprej ji sploh več ne, da zdravila pomirjevala, ki jih nujno rabi.
Vprašam vas v imenu moje znanke.
A je na splošno vse to bilo lepo od enega strokovnega zdravnika oz. psihiatra, da se tako obnaša nad bolnim človekom in se dela norca?
Kaj menite ali je dolžnost zdravniku napisati recept na kar že jemlješ leta in leta ista zdravila in si odvisen od njih???
Kaj menite ostali vi, na vse to???
Hvala, ker ste prebrali v imenu moje znanke.
Lep pozdrav
Doroteja
Moja prijateljica pravi, da je napisala v knjigo pritožb.
Samo veš kako je, DA VRANA – VRANI NE KOPLJE OČI.
To drži kot pribite in kako se boš kosal z takšnimi. Jaz sem ji rekla naj si najde drugega psihiatra in si ga je že našla in naj pozabi na tistega norca.
Bolje mešaš po dreku več smrdi.
Lepo pozdravljeni
Doroteja