Najdi forum

Vprasanje za modrejse

Najprej lepo pozdravljeni vsi skupaj!

Naj preidem kar na dejstvo-problem, katerega upam da mi boste lahko pomagali resiti oziroma svetovati, saj veste starejši so modrejši pa se več izkusenj majo.

Kot večina mladih ljudi(imam 21 let) imam probleme z iskajnem svoje prave ljubezni življenja,oziroma sem jo nasel samo nekatere stvari na njej mi kradejo dneve in noči, ter parajo srce.
Moj problem: Imam 16 let staro dekle,v katero sm blazno zaljubljen. Skupaj sva 8 mesecev.Moj problem pa so njeni ex-tipi,za katere vem da jih ni bilo malo. V celem njenem lajfu je bila 21 tipmi (poljubljala in so se je dotikali tam spodi…), sexala pa je z dvema. To pa ne bi bil moj problem, samo problem je v tem da več kot polovico teh tipov poznam(tako je pac zivljenje na vasi) in naj bi nekateri bili moji prijatelji (nekateri pa so smrtni sovrazniki)-kar pa me zelo boli ko jih vidim, bolijo me prav ti zadnji.. Prej ko z njo nisem hodu, vendar mi je bila ze prej ušec, sem jo imel nekako za “boga”,nedotaknjeno in nedolzno,nekako mi je bila angel iz nebes. Ko pa sva pred 8 meseci postala par,sem hotel vedeti s kom natanko hodim, in kaka je njena preteklost…… in takrat so se mi vse moje sanje razblinile v prah. Predsavljajte si da odkrijete ideal za katerega izveste kasneje da ni ideal.
Sprašujem se tudi, ali sem jaz kako odzadaj in ne zastopim njene mladost(jaz sm namreč moral po spletu okoliščin nahitro odrasti in prevzeti odgovornost nase ze pri 7 letih).
Sprašujem vas tudi kaj menite o njeni starosi, in ali se mora se kaj”zdivjati,kot nekateri temu rečejo”. ona mi namreč govori, da ji pomenim vse, vec kot njeno samo zivljenje, in da ji je za preteklost fuul fuul zal.
Samo jst si tud ne morem pomagat, če sem zelo občutljiv na to njeno preteklost.
Aja pa ne mi spet pisat da sm lubosumen, kr nisem, samo nočem da se eni smejejo za mojim hrbom in govorijo podle desede o moji punci.
imam pa še eno uprasanje za zenske: s kolikimi tipi ste ve

Bobo,
tvoji punci ni treba obžalovati preteklosti, ker je pač samo preteklost, prihodnost si pa lahko skupaj zgradita, kakršno hočeta. Zlobni jeziki in opravljanje ter smeh za hrbtom naj te ne motijo, tudi pri najbolj pridni punci bi se kakšen žleht obrekljivec našel. Očitno vama zavidajo. Če si jo v zvezde koval, je to tvoj problem (ne njen), in če te preveč moti (to sam veš), potem kako nadaljevanje zveze nima smisla. Če jo pa lahko imaš res rad, tako kot je, z vsemi njenimi napakami vred, ji boš pa tudi njeno “preteklost” lahko odpustil/pozabil.
O “zdivjanju” raje njo vprašaj. Danes mladi bistveno prej postanejo spolno aktivni, pritisk vrstnikov je večji, starši se mogoče malo manj posvečajo otrokom, so bolj popustljivi,…
O tem, s koliko moškimi so ženske spale pred poroko ipd., pa poišči odgovore na forumu Poroka (styling). Jaz z enim (sem imela srečo, da sem v prvo pravega našla), ne poznam pa nobene druge take (moje kolegice s kakimi petimi v povprečju). LP

Zapomni si, da preteklosti ni, obstaja le danes in jutri! Zavrzi in pozabi na slabe izkušnje, saj se ne bodo ponovile..In nikar se ne oziraj na trenutna mnenja svojih prijateljev, znancev in sovraznikov.. Tvoja punca je se rosno mlada, vendar ti jo poznas, mar ne? Zaupaj svojim notranjim obcutkom in zaupaj njej! Ko v nekaj zares verjames in zaupas, se prave poti odpirajo kar same..

Zaupati je potrebno v dobro, ker se nam potem dogaja dobro.. Z mislimi namreč ustvarjamo razmere veliko bolj, kakor pa razmere ustvarjajo naše misli.. SRECNO!

HOJLA!

Moraš se sprijazniti z njeno preteklostjo. Taka je in konec. Če jaz seštejem vse fante s katerimi sem spala (6), pa tiste s katerimi sem se samo poljubljala, otipavala, mečkala (kaj vem koliko! ne vodim evidence, a kar precej), se mi za 29 let ne zdi ne veliko ne malo. Meni je ok.

S fantom sva se le enkrat na začetku menila o tem koliko pa to, pa nikoli več! Jaz sem sprejela tiste prejšnje punce v njegovem življenju in on moje prejšne fante, pač ko sva pred 3 leti začela sva marsikaj skoz dala. In sedaj? Ne vem s kolikimi je on spal in s kolikimi se le mečkal! Pozabila! Ker me to nekako ne zanima, ker je to njegova preteklost, kot je tisto zgoraj moja. O tem se ne pogovarjava! To sva sprejela in konec, pač vedela sva, da ni nihče nedolžen in to je to!

Kar mene zanima pri mojem je sedanjost. To da sem jaz edina! Edina katero prime za ritko, edina s katero se poljublja in edina s katero spi! To je edino kar me zanima! In njega isto, da je on edini zame! Ne zanima me preteklost, če bi me motila, bi odšla!

In kaj naj ti rečem. Moral se boš sprijazniti! Naj govorijo kar želijo! Take ljubosumnosti na bivše velikokrat povzročijo propad neke zveze, ki bi drugače trajala. Tvoj problem je in ti se ga moraš otresti! Ljudje pa veliko govorijo in če jih boš ignoriral ali zabil s kakšnim duhovitim odgovorom, bodo utihnili!

Veliko sreče!

LP
T
pa mislim, da starost tu nima ničesar zraven, če bi se srečala oz začela čez 5 let, ko bi imela ona 21 bi te tole isto motilo!

Prijateljski poljub TT za iskreno izrazeno mnenje..

Bobo, ne počni tega. Prva in najvažnejša stvar, ki jo moraš storiti zanjo je: VERJEMI JI!! Če ti pravi, da si ji najvažnejši, pač uživaj v tem, ker očitno si. Kaj je bilo, pa če se mora še znoret, naj te ne sekira. Punca rabi nekoga, ki ji bo nudil varnost in toplino. Daj ji ta občutek! Jaz hodim s punco, ki je šla v posteljo prvič in samo z mano, stara pa je bila 15 let, ko sva začela. Tudi jaz sem tako razmišljal kot ti. A vedi nekaj. Šla bo, če ji ne boš dajal tistega, kar rabi. Če pa boš, bo večno tvoja. Za ljubezen je treba skrbeti in jo negovati. Pazi na svojo punco, prinesi ji kdaj (kar tako) kakšno rožico (lahko jo tudi ukradeš na sosedovem vrtu. Je najceneje in nihče ti ne bo zameril), in vsak dan ji povej, da jo imaš rad. Dovolj je stara, da bo imela tudi ona tebe.

The sweetest thing
I ever knew
is just to love
and be loved
in return!

M.

Lepo te prosim,

Ona se mora zdivjati in se tudi še bo zdivjala. Zaboga, saj ima šele 16 (šestnajst let). Še sama ne ve zase. Na njeno nezrelost kaže tudi to, da jo je že 21 tipov raziskovalo.

Če jih je do sedaj imela 21, (pri šele 16.letih) jih bo do njenega 25.leta prišlo še 42 tipov.

Ne nasedaj! Ti ji ne boš zadnji, verjemi mi. Lahko bi bil vsaj ti pametnejši. Zdaj, ko si zmešane glave, te njena preteklost ne moti, kaj boš čez 5 let, ali ko boš imel otroka z njo. Mar ji boš to preteklost takrat metal pod nos pri vsakem prepirčku???

Če je to sploh pri 16. letih lahko preteklost, to je sedanjost!

Pojdi nekam ven in se malo oglej okrog. Najdi si punco, vsaj polnoletno. Pa išči na pravih mestih.

Moj mož je 4.moški v mojem življenju.

Ko prebiram tele poste, dobim včasih občutek, da nekatere uporabljajo tisto zadevo kot žlico v restavraciji. Malo splakneš in že jo lahko uporablja nekdo drugi. Potem pa res ni čudno, da se nekateri moški hvalisajo s črticami na koledarju.

Oprosti Mik,
ampak tudi pri moških očitno ni nič drugače (nekdo mora vse te “žlice” uporabljati, a ne). LP

JA, hvala Bogu, da ne jemo vsi v teh restavracijah, sicer je pa res tudi to, da je nekaj žlic pa le v ožjem okolju ali pa samo v enih rokah.

New Report

Close