Najdi forum

Vprašanje za fante

A se danasnji fantje resno pri puncah brigate samo da je lepa in to je to? Ker meni se zdi zares neumno da si z nekom samo ker zgleda dobro ceprav se sploh ne razumes z njim. Ampak to sprasujem fante 15+ ki so ze bolj odrasli ne pa tise nedorasle froce oziroma devetletnike.

Star sem 19 let in da odgovorim na tvoje vprašanje… Lepe punce nas privlačujejo ampak ne pomeni, da so nam všeč.

Na primer… jaz pri punci gledam na komunikativnost, poslušnost, zaupanje, se potegne zate in kako se počutim v njeni družbi. Verjetno je še kakšen faktor, ki ga nisem napisal. Meni se večina punc zdi privlačno. Odpadeš, če ne skrbiš da osnovno higieno.

Mislim pa, da ima vsak fant svojo periferijo o tem kakšne lastnosti iščejo pri punci. Če ti fant govori, da nisi lepa ga preprosto pozabi, ker te ni vreden…

Gledam različne   povezave    insicer    .

Ko je punca zaljubjblena v nekega fanta kako ga upravlja     za radi sester   .

Sicer se pa fantje malce cudni ki se ne znajo lepo vedeti do njih   .

Lila788 – Seveda najprej pritegne izgled, vendar za daljši odnos ni tako pomemben, saj bi potem kar nekaj procentov obeh spolov ostalo samih, ker po izgledu niso zanimivi.

Vsak ima svoje prioritete, nekateri vidijo dolge noge in so v momentu zmešani, zaljubljeni, drugi opazijo zadnjico, oči, obraz, prsi,… skratka, celoto ocenjuje redkogdo.

Potem pride najvažnejše, osvajanje, spoznavanje in odločitev za trajno vezo, o kateri pa vedno odločite ženske, kljub osvajalnosti moških.

Velikokrat pride do tega, da se v, na pogled popolnoma nezanimivo deklico-žensko zaljubiš, po nekaj razgovorih ob kavici ali v družbi, na sprehodu, v galeriji, gledališču, kinu, na dopustu, tako, da lep izgled nima takega pomena, kot urejenost, inteligenca in komunikativnost, raznolikost tem za razgovor,….

Či imaš probleme s slabo samopodobo (drugače verjetno takega vprašanja nebi postavljala), si dodaj samozavesti, bodi kul, v družbah sodeluj in verjemi našel se bo tvoj princ, ne glede na izgled, temveč glede na tvojo osebnost.

Ja mene tudi zanima

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close