Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija vprašanje za doktorja

vprašanje za doktorja

Mene zanima če bi ta velikost prsi ustrezala moji postavi:166/49 Sedaj imam velikost prsi a75,želim si pa velikost d75.Bi bilo to pretirano in koliko bi me stal celoten poseg,z ustavitvijo okroglih implatantov?Kolikšna je čakalna doba?Najlepša hvala za odgovor!

Pozdravljeni

Takole na internet (na oko) bi bile za vas to za vašo postavo precej velike prsi.
Sami si lahko stestirate kaj bi to pomenilo če kupite modrc z ustrazno velikimo košaricami in vložite dva z vodo napolnjena kondoma. Tako boste dobili vtis o velikosti prsi in teži, ki jo bi morala nositi.

Proteze se seveda lepše uležejo in dajo naraven občutek.

Poseg stane 436 tisoč sit. Prišteti je potrebno ceno vsadkov, ki se giblje med 100 in 200 tisoč sit odvisno od vrste in proizvajalca ( obstajajo tudi bistveno dražji vsadki). Podrobneje vam bom lahko svetoval ob pregledu.

Čakalna doba na poseg je približno mesec dni.
Za pregled se ni potrebno naročati, pridete v sredo popoldan , najbolje okoli 17:45 v mojo ambulanto ap vas bom pogledal. ( včasih je potrebno nekoliko počakati)

Lep pozdrav

Aleš

Biancca,

nočem, da izgleda, da se nekaj brez veze vmešavam, vendar se strinjam z dr. Leškovškom, da bi bile take prsi pri tvoji velikosti in prevsem teži pretirane. Sama nosim to številko (75D), ki se tebi zdi tako magična. Moram povedati, da sem visoka 172 in tehtam 59, pa še zame so take prsi prevelike in sem že stokrat razmišljala, kako bi bilo bolj imenitno imeti navadno 75B. Presmisli. Prepričana sem, da tvoja 75A popolnoma pristajata tvoji postavi.
LP

se strinjam!

New Report

Close