Vprašanje za Daisy-živa voda FHES
Pozdravljena Daisy!
Vem, da ste že veliko pisala o živi vodi FHES in tudi sama sem enkrat pogledala na spletno stran, ki ste jo vi posredovala ampak žal se iz tistih razpredelnic nisem prav nič znašla, ker je bilo več vrst teh vod. Zato me samo zanima točno katero izmed njih pijete vi in koliko stane ter za koliko časa vam en izdelek zadošča? Koliko ji spijete na dan in ali ima kakšne stranske učinke? In kje jo lahko dobim oz. ali samo preko interneta ali se da tudi v kakšni trgovini z zelišči kupiti? Namreč tudi jaz sem preživela raka in sem že kar nekaj slišala o tej vodi pa vendar se iz razpredelnic nisem ravno najbolje znašla.
Najlepša hvala za odgovor.
LP, Klara
Pozdravljena, Klara!
Gre za Flannaganov FHES, ki se pri nas trži kot Active-H.
V steklenički je 60 kapsul s prahom, ki oživi vodo. Kapsulo lahko popijemo s tekočino ali jo odpremo in stresemo vsebino v tekočino. Načeloma se jemlje dve kapsuli dnevno, lahko pa tudi več (jaz jemljem tri do štiri). Tako ti ena steklenička zadostuje za en mesec. Stranskih učinkov dokazano ni (delane so bile študije s 500 x povečanimi dozami).
Cene so zelo različne glede na način nakupa, ker pa gre (na žalost..) za mrežni marketing, lahko FHES dobiš le preko zastopnikov te firma (podobno kot proizvodi Golden, Just itd…). Lahko ti vse razložim in ti pomagam pri nabavi, če mi pišeš na mail: [email protected].
Zadeva res deluje, seveda ne kot zdravilo, je pa odličen dodatek k prehrani za rakave bolnike. Sama onkologija priporoča uživanje antioksidantov (npr. Protektin, C vitamin..) kot preventivo in izboljšanje kondicije celic za obrambo pred metastazami in boleznijo nasploh.. FHES pa je najmočnejši do sedaj znani antioksidant na svetu. Po analizah prekaša vse ostale- od Q10 do Super C itd….
Javi se!