Najdi forum

Mail naslov:

[email protected]

bom pomagala kolikor bo v moji moči…pišite mi.

sem bil v reto centru in naj povem, da je to čist ok komuna, kjer se lahko ozdraviš vseh odvisnosti, a brez volje ne gre.čisto vseeno je kam so bo vaš sin odločil iti, važna je le njegova odločitev za abstinenco, kar je že zelo velik prvi korak.

Hvala za napisano. Moje vprašanje je bilo sicer napisano leta 2006, če si opazil:))
Želim ti veliko uspeha v novem življenju in živi ga zdravo! By

Zdenkica, mene pa zanima kako je zdaj z vašim sinom, ali je potem odšel na zdravljenje v komuno v Španijo in če lahko napišete kaj več o teh izkušnjah. Najlepša hvala in lep pozdrav.

Žal v zadnjem času bolj malo berem ta forum:((
V kolikor vas še zanima moj odgovor sem vam pripravljena odgovoriti:))

Srečno!

Ambrož ni več med živimi-overdose, žal. škoda.počivaj v miru

DOULOS so pokvarjeni kot….rajši nebo napisu…bogatijo na račun bogih odvisnikov in njihovih staršev, ki bi seveda u določenemu trenutku naredili vse da bi pomagali svojim bližnjim…za karto do Španije je kolega plačal preko 1000€ (to so uredili v tem društvu), ko je šou iz španije nazaj pa je za karto plačal nekaj več kot 200€ s tem da je letalo pristalo v LJ, takrat ko pa je šou..pa je mogu it iz Benetk..tko da…na daleč se jim izognat!!!!! …še skovensko komi govori ta človek.. uglavnem sem tut zvedu da Reto Španija že od 2010 mnde ne sodeluje več z njimi oz so prekinal čist!! kar je tudi prav!!

če ima kdo res željo in voljo oditi v komuno (Reto) v Španijo…mu lahko to uredim v najkrajšem možnem času in seveda brezplačno… lp!!

[email protected]

Pozdravjeni.Jest sem bil v reto centru v italiji in je odlicna komuna.Ni pogojev za sprejem in pomagajo ti v vseh pogledih…le boga moras sprejet in to cez cas,ce ti rata meni zal ni in sem na isti poti,kot pred komuno.Lp

mene zlo zanima reto center ita-spanija,oiroma bilo ktera komuna izven slovenije,ki je zastonj.prosim za pomoc,pa cim prej

New Report

Close