vprašanje pred dopustom
Spoštovani. Težavo bi naslovila na dr.Pušenjaka oz. mojega gin., pa sta mi oba pobegnila na dopust. Vem, da imate že tako veliko dela, vendar vas prosim, da mi poskušate odgovoriti. Septembra lani mi je bila vstavljena Mirena, po kateri ni bilo nekih težav: M se mi je zmanjšala, dobim jo nekje na 26 dni, vendar je kot nek krvavkast izcedek trajala malo dlje. Sedaj pa imam tak izcedek že od 28.6.. Ker gremo dru teden na dopust, mi prosim svetujte oz. bi vas prosila za vaše mnenje o nevarnosti le-tega izcedka. drugih težav oz. bolečin nimam. lp in hvala
….tako zelo pa spet ne, da ne bi mogel odgovoriti (pa čeprav dan pozneje, ker nisem mogel prej do neta)
Krvavitve izven ciklusa, podaljšane ipd. so lahko sicer normalen pojav ob mireni, a te težave naj bi izzvenele v nekaj mesecih. Glede na to, da pri vas traja že 12 dni, da odhajate na dopust ki ga verjetno ne želite preživeti v skrbeh, bi vas osebno vseeno poslal do ginekologa (ki nadomešča vašega med dopustom), da izključita morebitne vnetne razloge.
Lep pozdrav!