Najdi forum

vprasanje – okuzba s HIVom

Pozdravljeni!

Pred nekaj dnevi sem bil na krvodajalski akciji, sedaj me pa zanima, po kolikih dnevih te obvestijo v primeru, da so v vzorcu krvi našli virus HIV? V preteklosti sem imel en nezaščiten spolni odnos z dekletom, ki ga nisem poznal, pa me še zdaj včasih preganja paranoja in me zanima koliko dni bom še mogu bit nervozen.

Hvala in lep pozdrav.

Forum, ki ga vodi Marija Rejc, ve kako si lahko tudi brezplačno testiraš kri, vsekakor pa sem prepričan, da bi te že obvestili, če bi bil okužen.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Krvodajalstvo za preverjanje okužene krvi??? Mislim kje je vaša zavest? Da lahko definitvno potrdijo HIV je potrebno vsaj 6 mesecev po možni okužbi, vmes so pa testi lahko lažno negativni. A se sploh zavedate da lahko s tako krvjo okužite nedolžne ljudi, novorojenčke, nosečnice???
Za preverjanje okuženosti pa imaš oddelek za infekcijske bolezni. Ravno včeraj sem brala brošuro o krvodajalskih akcijah in to naj bi bilo humano početje, ne pa za preverjanje okuženosti. Kako si pa izplonil anketo? Saj tam so jasna vprašanja, torej si lagal. Na bruhanje mi gre ob takih bolnih posameznikih.

SRAM NAJ VAS BO !!!

Krvodajalstvo za preverjanje okužene krvi??? Mislim kje je vaša zavest? Da lahko definitvno potrdijo HIV je potrebno vsaj 6 mesecev po možni okužbi, vmes so pa testi lahko lažno negativni. A se sploh zavedate da lahko s tako krvjo okužite nedolžne ljudi, novorojenčke, nosečnice???
Za preverjanje okuženosti pa imaš oddelek za infekcijske bolezni. Ravno včeraj sem brala brošuro o krvodajalskih akcijah in to naj bi bilo humano početje, ne pa za preverjanje okuženosti. Kako si pa izplonil anketo? Saj tam so jasna vprašanja, torej si lagal. Na bruhanje mi gre ob takih bolnih posameznikih.

SRAM NAJ VAS BO !!!

New Report

Close