Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo vprašanje na vaš odgovor

vprašanje na vaš odgovor

Spoštovani,

Hvala za Vaš hiter odgovor. Rada bi vprašala, kje naj kupim kakovosten bazičen prašek ( proti zgagi ) in kakovostne tekoče probiotike ( vem za NUTRI- ne vem kako dalje, in še za nekatere, vendar so vsi v tabletah )? Vem, da ne smete delati reklame, ampak bi vseeno prosila za pomoč. Na internetu nisem našla ponudbe za bazičen prašek.
Ugotovila sem, po čem me peče zgaga. Po oreških ( mandelni in lešniki ). Tega se že izogibam. Moram se pohvalit, opazila sem, da tudi moj jezik ni več tako obložen z belim ne vem čem. Obloženega imam že leta.
Malo sem prebrskala internet. In nekateri priporočajo sojo in izdelke, nekateri pa ne. Odločila sem se, da v mejah normale pa že ne more škodit. Prvič po dolgem času nisem napihnjena, ne boli me želodec in polna sem neke energije.
Še nekaj, zdaj ko je veliko regrata, saj to je dobra zelenjava? Ali je možno, da bi me pekla zgaga po limonah in grenivkah ( jih ne jem, samo iztisnem jih in mešam z vodo ) ?

Če bi imela kakšno vprašanje še glede diete, Vam lahko pišem?

Še enkrat hvala in lep pozdrav,
Bolfenk

Za izdelke pokličite v ordinacijo, vam bomo svetovali pri nakupu.

Regrat je odličen, ker čisti jetra, lahko ga veliko pojeste.

Obložen jezik pa je znak, da črevesje ni v redu. Ko boste sanirali črevesje (probiotiki in dieta so torej res obvezni) in razkisali, se bo stanje izboljšalo.

Limonin sok pa vsa peče zato, ker imate v želodcu ranice – te so nastale zaradi preveč želodčne kisline, kislina pa zaradi splošne zakisanosti.

Vprašanja so vedno dobrodošla, le oglasite se.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close