Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Vprašanje glede jemanja zdravil

Vprašanje glede jemanja zdravil

Moja mama je imela diagnozo papilarnega karcinoma ščitnice in je bila leta 2004 zdravljena z operacijo, radiojodom in obsevanjem. Bilo je zelo hudo, a smo vendar preživeli. Rekli so ji pa, da bo morala dosmrtno jemati tablete za nadomeščanje ščitničnih hormonov, redno hodi na kontrole in ji prilagajajo odmerek. Včasih me prav prestraši, ko reče, da jih ne bo več jemala, da bi rada to enkrat poskusila brez en dan. Zanima me, kaj se lahko zgodi, lahko umre?

____________________________________________________________________________________________________________ “A reader lives a thousand lives before he dies, said Jojen. The man who never reads lives only one.” George R. R. Martin: "A Dance With Dragons"

Ce jih nekaj tednov ne bo jemala bo ze kriza. Clovek brez scitnicnih hormonov ne more zivet ker nima presnove.

Meta Jurečič Društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice www.metuljcica.si Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo. Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti. Naj nam bo dana intuicija, da ločimo med enim in drugim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close