Najdi forum

Imam hude bolečine okrog ušesa in pod brado.Zobozdravnik je odkril slabo sedmico in mi jo je pričel zdraviti.v enem tednu mi je trikrat menjal zdavilo zaradi hudih bolečin.tudi kanale mi je ščistil.Mene pa še vedno grozno boli.Rekel je, da me ne bi smelo, ker je zob lep in čist.Izpulit mi ga ne želi.Ponoči imam hude napade bolečine okrog ušesa in obraznega živca. Zoba se ne morem dotakniti.Strah me je, da bom od bolečine znorela. Prosim, če mi lahko poveste, kaj se dogaja v mojem zobku in če je bolečina na obrazu in okoli ušesa posledica zoba?Kaj bi se še dalo narediti?Slika zob, ki jo je prejel zobozdravnik je stara 6 mesecev. Vse ostalo je na njej vredu, razen sedmica. Zobozdravnik je samoplačniški in teško pridem do njega.Pa še pravi, da ne bi smelo boleti. Najlepša hvala za odgovor.

Spoštovana Ana,

žal na vaše vprašanje ne znam odgovoriti – vsaj ne na tisti del, kjer sprašujete, kaj se dogaja v vašem zobu. Sicer pa je možno, da se bolečine iz zoba “razširijo” okrog ušesa in po obrazu.
ČE so bolečine tako hude, potem morate obiskati zobozdravnika, če ne morete do svojega, potem dežurnega.

New Report

Close