Vprašanje
Dober dan, imam vprašanje, kaj bi lahko bilo to? Kašlam že kaki mesec dni (suh kašelj, včasih me malo zaboli v pljučih, ko kašlam) nostop vzdihujem (kot, da nebi mogo priti prav do zraka oz. normalno diham ko pozabim na to da morem kao dihati). Ko pa zazeham pa pridem normalno do zraka (toto vzdihovanje mi gre na živce, da bi se najrajši joko). Star sem 21 let, se ukvarjam vsak dan z športom (aktivno). No bil sem na slikanju pljuč, ni bilo problemov, na gastroskopiji, tam so mi rekli, da imam povečano kislino (naj se držim diete, nato sem se je nekaj časa sedaj več ne… saj sem se zredil, ker sem jedo večinoma kruh ali pa prepečenec). Aja, bil sem tudi tam, ko sem pihal notri (meni so pa dajali neke pline za vdihovat) tudi vse ok! Nevem kaj je narobe prosim pomagajte!!!
v sredo grem na ORL.
Mogoče res ni v pravem forumu ampak vseeno! Pravijo da je vzdihovanje posledica depresije…
Kaj mislite? Strah me je …
Tralala, oprosti, ker smo te spregledali. 🙂 Tudi jaz ti lahko potrdim, da je to vzdihovanje posledica tesnobe.
Tudi sama, ko čakam kakšne izvide ali kaj podobnega, občutim podobne simpotme. Včasih to, drugič me tišči v prsih, kdaj v vratu… Ko pa izvem, da sem zdrava, vse mine.
Zato pojdi s pregledi do konca in naj te pomirijo, da si zdrav. Potem bodo zginili počasi vsi simptomi, ki te zdaj plašijo.
Drži se, javi se še kaj!
Pogosto, če se preveč napenjamo pri čiščenju nosa oz izpihavanju sluzi iz nosa, poči žilica ali žilice in potem priteče kri. Zato po moje ni panike.
Drži se!