Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Limfom in levkemija vprašanje

vprašanje

Najprej lep pozdrav, vesela sem, da sem odkrila vaš forum.
Zanima me sledeče, pred šestimi leti, točno leta 2000 sem hodla na tipizacijo v Klinični center v Ljubljano, sestra je zbolela za levkemijo, nobeden sorodnik pa tudi jaz nisem odgovarjala in na žalost je sestra umrla…Zanima me ali so ti moji podatki s tipizacije ostali, če pa niso kako jih znova aktivirati – če bi lahko bi z veseljem pomagala…

Pozdravljena !
za odgovor na vaše vprašanje bom jutri poprosila gospo Cvetko s Centra za tipizacijo tkiv

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

Draga Nenči,

res lepo, da ste po žal neustrezni tipizaciji za vašo sestro pripravljeni pomagati tudi drugim, saj je vsak darovalec lahko za nekoga rešitev.

Poklicala sem na Center za tipizacijo tkiv in ga.Cvetka mi je pojasnila:

Če ste se po tipizaciji za vašo sestro odločili pristopiti v register darovalcev, potem se oglasite na Centru za tipizacijo tkiv v Ljubljani (zraven Kliničnega centra) in tam izpolnite in podpišete pristopno izjavo. S tem vas bodo vpisali v slovenski in svetovni register darovalcev. Za vaš obisk se predhodno dogovorite po telefonu 01/5438100 z gospo Cvetko Flajs, ki vam bo prijazno pojasnila podrobnosti.

Pozdrav, Milena podpredsednica SLOVENSKEGA ZDRUŽENJA BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L diagnoza levkemija KML nov.2005, nesorodna presaditev feb.2006

New Report

Close