Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija vprašanje

vprašanje

spoštovani,
že kako leto imam pod levo ličnico nekako mehko pomakljivo bunkico, 1,5cm x 1cm približno. v tem letu se ni spremenila. nekako sem jo opazila v času, ko mi je začel rasti modrostni zob na tej strani, levo zgoraj, le da nič ne boli, nič ne raste ali se spreminja. prav tako imam oz. opažam, lahko da je že od prej, za desno čeljustjo majhno, tršo bulico, slabo pomakljivo, manjšo kot 1cm. prav tako v desnem ušesu tu in tam čutim nekakšno tiščanje, ampak nič tako bolečega, da se ne bi dalo vzrdžat. to je približno 2 meseca. zdravniku sem vse oemnila in mi ni dal nobene napotnice,ne pregleda krvi, le da imamo takih stvari dosti po telesu in da naj pač to opazujem, ker če je tako dolgo na enem mestu, pa se ne spreminja, ni nič nevarnega.
mene moti to rahlo tiščanje v ušesu, pa tudi ni mi jasno, zakaj te bunkice ne izginejo. uho ni nič pordelo, ko ga je z lučko pogledal. če bojo simptomi pa kaj hujši, pa naj pridem nazaj.
kaj menite? naj zaupam tako ohlapnemu odgovoru? niti ta bunkica pod ušesom, niti tista na ličnici mi ne dasta miru, uho pa še najmanj…

najlepša hvala

Spoštovani!

Pravilni je, da ste svoje težave in zakrbljenost povedali svojemu zdravniku. Zdravnik vas je pregledal vendar ni posumil na nič bolezenskega. Preko opisa iz vašega pisma sam težko sklepam.
Osebni zdravnik vam je dal navodila, katera upoštevajte.
V kolikor imate dvome v spreminjanje velikosti zatrdlin, ga ponovno obiščite ali pa se oglasite v ORL ambulanti.

Lepo pozdravljeni, B.O.

New Report

Close