Najdi forum

Spoštovani!

Zanima me, ali je manualna medicina primerna tudi za starejše ljudi? Namreč, sprašujem v imenu svoje babice, ki je stara 81 let in je razmišljala, da bi se oglasila, a ne ve, če je to primerno za njo.
Problem pa je naslednji: sicer je kar zdrava, a pred kratkim ji je en nagli gib povzročil močne bolečine v križu, tako da zdaj skoraj ne more hoditi, in me zanima, ali bi ji lahko vi kako pomagali?
Prosim tudi, če mi lahko poveste približno ceno za tretman in kakšen je vaš delovni čas (zanima me za Maribor), ter kako dolgo bi približno morala čakati, da pride na vrsto?
Za odgovor se najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam,
Tina

Pozdravljeni,

V naših ordinacijah pogosto zdravimo obolenja hrbtenice in gibalnega sistema in težave povezane z njimi tudi pri starejših ljudeh. Zdravljenje je seveda prilagojeno obolenju pacienta, zdravstvenemu stanju, prav tako pa tudi starosti.

Zdravnik na prvem pregledu strokovno oceni zdravstveno stanje pacienta in predlaga nadaljnje zdravljenje. Klasična obolenja, kot v vašem primeru ko gre za nepravilen gib, ki povzroča bolečine, ki se širijo tudi v nogo, so tipična indikacija za zdravljenje z manualno medicino. Seveda lahko podam strokovno mnenje šele po pregledu pacientke in priporočam eventuelno nadaljnje zdravljenje (navadno 4-6 terapij).

Cena pregleda kot tudi posamezne terapije je 6.000 SIT. Delovni čas v vseh treh ordinacijah (Ljubljana, Maribor in Nova Gorica) je vsak delovnih dopoldan in popoldan. Naročite se po telefonu (vse informacije in lokacije ordinacij nadete na ), čakalna doba pa je do 14 dni.

Lep pozdrav.

New Report

Close