Najdi forum

vprašanje

Pozdravljeni

Že leto, dve se mi na spodnji ustnici pojavlja temnejša lisa. Ta nikakor noče izginit. Je to mogoče kako popravit?

Hvala simon

Živijo
Zelo vberjetno lahko popravimo 🙂
pridite na pregled , da vam bom lhako svetoval.

lep pozdrav

Aleš

Mi lahko prosim poveste koliko bi stala takšna operaija (če bi bilo treba malce zmanjšat spodnjo ustnico)?

hvala
simon

Živijo
Mogoče vam tak poseg krije zavarovalnica, odvisno je za kakšno spremebo gre. Glede tega vam bom lahko svetoval šele ob pregeldu.
Samoplačniška cena posega je odvisna od tipa posega , ki bi bil za vas primeren in se giblje med 26 in 137 tisoč sit.

Lep pozdrav

Aleš

Gre za to, da se mi na spodnji ustnici nekak noče obnovit ustnica( in bi blo verjetno treba, da se to malo zmanjša). A mi lahko poveste če ibstaja kakšna krema za te vrse težav (labelo mi nekak ne pomaga).

Mi lahko poveste če je estetska kirurguja samo v ljubljani, alije tudi v mb?

Meni se del ustnice noče obnovit in bi si zato rad zmanjšal. Vprašal bi vas obstaja mogoče kakšna krema (zda bi se obnovil sloj ustnice)? Kaj tovrstna operacija se da narediti samo pri vas v ljubljani, ali je to tudi možno v mb?

hvala
simon

Živijo
Vprašanja ne razumem čisto ( tisto z obnovitvijo ustnice)
V Mariborski bolnišnici je dober oddelek za plastična kirurgija, vodi ga dr. Erik Vrabič.

Lep pozdrav

Aleš

Gre za to, da se mi na ustnici naredi nekakšna krasta, ki pa se hito odlepi(npr. če si umivam zobe..). Tako da potem zgleda kot nekakšna lisa na ustnici. Obstaja kakšna krema, ki bi mi nekako pospešila celjenje?

hvala
simon

Pozdravljeni

priporočam vam , da pridete na pregled k nam ali dermatologu. Verjetno bo za zdravljenje potrebno kaj več kot krema..

Lep pozdrav

aleš

New Report

Close