VPRAŠANJE!
NAJPREJ PRAV LEPO POZDRAVLJENE!
ZA ZACETEK ISKRENE CESTITKE VSEM, KI STE DOCAKALE SVOJI DVE CRTICI IN VELIKO VESELJA OB SVOJIH KEPICAH!
IMAM ENO PRASANJE…
DANES SE MI JE USPELO PO 5H URAH KLICANJA, USPELO NAROCITI PRI GINEKOLOGINJI ZA 10.SEPTEMBRA.
ZANIMA ME, ALI MORA Z MENOJ NA PREGLED TUDI MOZ, ALI GA MORAM KAKO DRUGACE NAROCITI ZA PODREGLED?
CE IMA KATERA IZKUSNJE S TEM NAJ MI PROSIM POVE!
VSEM SKUPAJ ZELIM KAR SE DA LEP IN PRIJETEN DAN, PREVSEM PA MISEL ZA KONEC, KI NAJ SPREMLJA VSE TISTE, KI NESTRPNO PRICAKUJEMO…
NIKOLI NIKOGAR NE OROPAJMO UPANJA, MORDA JE TO VSE KAR IMA, OB ENEM PA SI NIKOLI NE DOVOLIMO, DA BI SE OKROG NASIH SANJ RAZRASEL PLEVEL!
UZIVAJTE!!!
Moni
Pozdravljena!
Ali si se naročila zaradi neplodnosti?
Kam si se pa naročila?Jaz sem se k dr.Ribičevi in moram priti sama,ker je ona samo za ženske.K njej sem se pa naročila zato,ker mi jo je priporočila moja gin.,saj predvidevam,oz.sem kar 99% prepričana,da je problem v meni.Lani oktobra sem bila na lapar.in so mi odstranili žarišča endometrioze,ki se je sedaj verjetno zopet razširila.Fantov spermiogram je bil bp,čeprav papirja nisva videla,saj sem kmalu zamenjala ginekologinjo.Če bo treba spermo oddati še 1x(kar verjetno bo),jo bo fant pač dal!
Če nisi prepričana,če moraš priti sama ali v dvoje,pa pokliči in vprašaj!
Še vedno imam malo upanja,da mi mogoče septembra ne bo treba it v LJ!
LP in srečno!!!