Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost vprasanje

vprasanje

pozdravljene punce!

danes moram k Ginekologu, me zanima ali je prezgodaj vprasati, da me naredi preiskave da ugotovimo razlog zakaj ne morem zanositi?
sem slisala da sele po enem letu zacnejo z preiskave, jaz pa sem nehala novembra z KT.
Veliko srece za vse ki se testirate konec meseca!!

Mislim, da je prezgodaj razen če si stara 35 let ali več.

LP

Razumem tvoje občutke. Jaz bi na tvojem mestu kar odšla do ginekologa. Reci mu pa, da se trudita že 1 leto. Pregledal ti bo kri in naredil UZ. Če nič drugega, ti lahko vsaj reče, da je vse OK in boš mirna!!!!!!!

LP, Taja

Draga Alexandra

Ko greš h gin, saj mu ni treba vse po resnici razlagati. Pač malo povečaš, da si želiš že tako dolgo otroka, in normalno, da se takoj zavzame zate. Če ti pa pove saj ste jemali KT, pač poveš, ja sem ampak nisem jih že dolgo pila itd. Znajdi se malo. To je moj nasvet in moje mišljenje, pa želim, da čimprej dobiš tvojega zlatega sončka,
Lep večer
Doroteja

Alexandra;
Tudi jaz sem mnenja, da se moraš malo znajti. Boš videla takoj je leto naokoli. Poleg vsega preiskave ne naredijo v enem tednu, ampak se kar vlečejo in mesci tečejo. Tako, da se kar odpravi k ginekologu !
Srečno.
Tina

sem bila na G. kliniki ampak sploh nisem prisla do zdravnika ker zgleda , da ko sem se narocila ( po telefonu) niso sploh me vpisali tako da niso vedeli da pridem in moj zdravnik sploh ni delal takrat.Sem bila tako jezna , ker v sluzbi tezko dobim dopust.
Narocila sem se za naslednji teden in bom probala malo lagati glede Kt.
Najlepsa hvala za vse vase odgovore punce!!

New Report

Close