Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija vprasanje

vprasanje

Imam sledece vprasanje. Moj mali skratek je star dve leti in nic se ne kaze,da bi mu se mu kozica na lulcku kaj premaknila. Ko je bil manjsi sva po kopanju “trenirala” ampak ob tem je jokal in stokal, kljub temu,da si nisem upala na grobo nic vlect, je imel malo krvavo in naslednje dni kot malo vneto…zato sem s tem prekinila…po posvetu s pediatrinjo mi je le ta svetovala, naj na silo ne pocnem nic…sedaj pa me zanima, pri kolikih letih,ce se kozica ne sanira sama, ga posljejo na operativni poseg? Je bolec?

hvala za odgovor in lep pozdrav..

teja

Draga Teichi,
vsekakor pred vstopom v šolo. O tem sem že pisala zakaj, zato da čimprej pozabi, večinoma, pa tudi zaradi higiene, saj se pod tako kožico nabira smegma-izločki kože, ostanki urina in lahko večkrat nastane vnetje kožice, ki jo zdravimo z antibiotikom. Če je kožica ozka, pa še zraven ne moremo.
Na vašem mestu bi prosila za napotnico za urologa, pa bi on o tem odločil.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close