Najdi forum

vprašanje

POZDRAVLJENI VSI!!!

Imam manjšo težavo (no meni se zdi kar velika!)
Špagetka pravi, da se v določen del telesa ne da shujšati, kar pa sem na žalost tudi sama že ugotovila!

Zanima me če ve kdo kakšne koristne vaje za zadnjico, stegna in roke.
V roke sem tako švoh, da nč ne morem uzignt!
Rada bi zmanjšala obseg zadnjice in stegen!

Če kdorkoli kaj ve naj pppprrrrrroooooosssssssiiiimmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomaga!!!!!!!!!

Lep pozdrav
Mary

PS: Špagetka s kje si?
Jaz sem tudi gorenjka, zanima me če poznaš kak fitness v bližini Radovljice?

Mary,

Poglej to povezavo:

Za noge in rit je po moje tek še najboljša vadba. Jaz tečem vsak dan in imam lepo oblikovan spodnji del telesa. Zato pa zgornji(trebuh) ni!! A mi lahko daš kako nasvet?

Pravilna prehrana. Trebuha se je nemogoce znebiti le z vajami. Zal. 🙂

Zanimivo kako je svet majhen-tudi jaz namreč prihajam iz Radovljice in tu hodim tudi na fitnes.Verjetno ga poznaš-Krpan.Nahaja se poleg Merkurja oz. ob glavni cesti na semaforskem križišču.Ta fitnes je majhen a zadovolji potrebe vsakega človeka,saj so ljudje tam prijazni,te sprejmejo z odprtimi rokami,pripravljeni so odgovorit na vsako tvoje vprašanje…Jaz sem imela najprej pomisleke,a ko enkrat stopiš tja in se pogovoriš s prijaznim trenerjem,vsi predsodki izginejo.Pa čeprav je oprema starejša,je takšna da zajema vaje za vse telo,tako da tam ničesar ne pogrešiš.

Ne vem v katero kategorijo spadaš-ali se le sama sebi zdiš predebela ali imaš res nekaj kilogramov preveč.Jaz zase vem da imam prekomerno telesno težo in trdno delam na tem da bi prišla na vsaj normalno telesno težo.

Vsekakor se telo da oblikovati le s pomočjo uteži.kar pa še najbolje dosežeš na fitnesu.Če si v roke res švoh,bi mogoče res mogla obiskat fitnes center.Tud jest sm bla prej bolj “švoh”,zdaj pa na fitnesu dvigujem takšno težo,da se mi še fantje čudijo.Morm poudart da sem najbolj ponosna na to,da sem zmanjšala obseg prsi,ki je bil prevelik,še bolj pa da imam lepo oblikovana ramena in tanjše roke kot prej.Ko dvigujem uteži,so močno vidne tudi mišice na rokah in to res zgleda lepo,pa čeprav mam 7 kg preveč.

Mogoče se celo poznava-ne vem-a če si za,se lahko nekje dobiva na pijači pa se mal pogovoriva.Če boš zainteresirana,greva lahko skupaj na fitnes,kajti veliko lažje je če greš z nekom ki ga poznaš in te podpira.Poletje sicer ni več tako daleč,a garantiram ti da če začneš jutri,boš do poletja bolj samozavestna,stegna ne bodo več tako debela,niti rit,roke pa še hitreje.Meni so se roke preoblikovale v 2 mesecih!!!Vsaj bolj čvrsto bodo delovale-ne bodo toliko mlahave.

Koliko pa si sploh stara?In kako ti je ime?

Mislim, da je za zadnjico in stegna zelo priporočiljivo rolanje. Dobro pa je tudi kolesarjenje, glede na to da si iz Gorenjske imaš tam krasne terene za kolesarjenje, ne tako kot jaz ko sem iz Ljubljane in moram najprej narediti 8 km, da sploh pridem v naravo. Za roke pa ti je že odgovorila Špagetka.
Lep dan vsem skupaj.
Sonček

Zivjo, Mary!

Svetujem ti obisk http://www.mojtrener.com. Tam bos izvedela veliko zanimivih stvari, predvsem pa neresnic o hujsanju in raznih vajah.
Mene osebno je res najbolj sokiralo dejstvo, da se ne da skujsati le v dolocen del telesa, ampak da se mascoba v telesu ENAKOMERNO PORABLJA. Ce hoces shujsati le v trebuh in delas samo trebusnjake in nobenih ostalih vaj, da bi izgubljala kilograme (aerobika, fitnes, tek, kolesarjenje…), potem si bos le okrepila trebusne misice, a kaj ko bodo te “mocne” misice poD kupom mascevja.
Zal je to dejstvo!

LP,
Tanja.

zivio!
hvala vam za odgovore in pomoc!
sedaj se bom se bolj potrudila.

ŠPAGETKA
Hvala ti za nasvet.
Svet je res majhen!
Upam da se poznava, ce ne pa ti posiljam moj mail naslov (prosim ce ga drugi ne uporabljate!)
[email protected]

hvala vam se enkrat
LP
Mary

New Report

Close