Najdi forum

Danes sem prvič odprla tale forum – srednja leta.
Zanima me, koliko ste stari vi bralci in pisatelji foruma?
Katera strarost so za vas srednja leta?

Da, nedvomno “realtivna” stvar, saj ne ves, koliko let bos docakal, da bi vedel, katera so srednja! Kar se mene tice, se “smuglam”, ker sem mlajsa od “zlate sredine”, ampak do zdaj se ni se nihce pritozil. V forumu mladi o spolnosti se pocutim kar malo stara… sploh pa me dolgocasi v neskoncnost razpredati le o – spolnosti, raznih dolzinah in drugih receh, ki mucijo bolj najstnike.

Torej mi za kvalifikacijo v ta forum se malo let zmanjka, ampak vzemite to ostali kot kompliment. Vzdusje tukaj je tako prijetno, da se mu nocem odpovedati.

Zadnjič sem dosegel osebni rekord v oceni, koliko mi jih pripišejo po videzu: 7 let manj, kot jih imam. Meni pa se včasih zdi, da sem ilegalni pubertetnik. Kar se mene tiče, za sodelovanje na tem forumu leta niso pomembna. Zakaj sprašuješ?

Zanima me, če sem primerna za ta forum. Ampak glede na teme mi kar prija, ker se včasih na “Mladi o spolnosti …” ne najdem vedno, poleg tega pa uporabljajo prostaške besede, ki niso primerne.
Imam 28 let in imam veliko starejših prijateljev s katerimi se včasih celo bolje razumem kot pa z vrstniki.

Še nisem zasledil, da bi tukaj kdo komu oporekal kakšno mnenje zaradi mladosti. Tudi v naslovu foruma sta pravzaprav dva naslova. Krasno bi bilo, če bi na življenje gledali tako, da bi bila najlepša leta tista, ki jih trenutno živimo.

Potem pa dobrodosla! Tudi sama sem tam okoli tvojih let…

No jaz pa sem malo mlajši, vsaj glede na leta, ki jih omenjati drugi. Ampak sem zadovoljen, da se “najdem” tako na forumih Za mlade o spolnosti, kot tudi tukaj.

Vsekakor živim najlepša leta. 🙂

Princ

Jaz sem pa v dobrih tridesetih in mi je všeč, da so tukaj ljudje, ki znajo kaj povedati. Dobra družba !

Mama mia! Sami mladci. Jaz sem svoja leta že izdala, v enem prejšnjih formumov. Mi je pa tu zelo prijetno in me sploh ne zanima, koliko je kdo star. Glavno je, da se imamo fajn! IKo sem sama prišla na ta forum, sem prav čutila, kako lepo so me sprejeli, in počutila sem se dobrodošlo. Lep pozdrav.

No…predstavljala sem si, da so srednja leta tam okrog…30… +15 – 5
Verjetno je pa meja tam, ko se normalno pogovarjamo, ne da bi bila glavna tema seks.

Bolj se ne bi mogla strinjat. Prav odleglo mi je, ko sem zadnjič odprla ta forum. Kar tako naprej.

Cestitam za odlicno definicijo, Sasa!

Verjetno je pa meja tam, ko se normalno pogovarjamo, ne da bi bila glavna tema seks.

Katera punca me vabi na ples ljubezni .

New Report

Close