Najdi forum

Vprašanja v zvezi z “Naj ga ne sere”

Pozdravljeni!

Ker nisem ravno redna obiskovalka tega spleta, sem danes, ko sem malo pobrskala po teh straneh naletela na naslov “Naj ga ne sere”. Ne vem zakaj, ampak naslov mi je padel v oči in začela sem s prebranjem postov pod njem.

Tudi jaz sem, tako kot Marko, glede spolnih fantazij med seksom z nekom, ki ga ljubiš zbegana-mislim na to, da takrat misliš na drugega in ne na svojega partnerja. Ali ne kaže to na to, da je v tem odnosu nekaj narobe?
je to res le spolna fantazija ali je že varanje? Res me zanima psihološka stran tega.

Kaj pravite?
Živa

Živa,

vse je v nas samih, zanima me ali bi to kar sanjaš tudi rada uresničila?

Samo sugestija, pripomore tudi k zdravljenju samega seba, a mogoče ne bi mogla pripraviti možganov, da bi si vedno predsatvljali svojega partnerja. Z veliko volje in želje ja, odvisno pa je od nas, ali si to res želimo ali ni v nas kakšna želja, da bi imeli drugega.

Najlepše na svetu mi je, ko si lahko v mislih še vedno predsatvljam sex s svojo ženo. če si ne bi, se bi počutil umazanega, saj ne da bi varal, samo sam sebi bi se zdel umazan.

ker pa smo različni, pa misel vsakemu posebej predsatvlja nekaj drugega.

Ali lahko kontroliramo svoje misli? Ja lahko, samo moramo to tudi na glas priznati. če je v mislih, je poleg še vedno misel, saj tega nihče ne ve. Pa ostane vseeno še ena luknja za greh 🙂

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Še enkrat povdarjam, da me v postih bega, ko med seksom s partnerjem mislijo na drugega. Verjamem, da tega ne želijo uresničiti in je vse le v glavah, pa vendar, kje je totrej meja?

Upam, da ne komplicram preveč!
Živa

Definitivno je to spolna fantazija. Kdaj se začne varanje je težko opredeliti. Kot je že Primož napisal, je vprašanje s katere strani gledaš. Poleg tega imamo drugačna merila. Ne more pa biti varanje, če misliš na sliko nekoga, ki si ga videla na plakatu, ko si se peljala v službo.

Živa,

meje si postavljamo sami in zaradi vsega kar okoli nas zaznavamo. Se pravi,d a se nam meje prestavljajo tudi na podlagi, drugih želja in okolice. Mogoče je naša meja v mladosti veliko višja, ko pa pride partner in vemo kaj si ne želi, to mejo spustimo, seveda če to želimo in če mu želimo ustreči, ni pa nujno, odločitev je spet naša.

Če je ta misel na drugega razlog za boljši sex in vesta za to oba, pa nikogar en moti, ker drug za drugega vesta, da bo totem “bolj noro”. Potem kar, včasih pa kdo razmišlja, samo je veliko bolje biti tiho, ker bi z izpovedjo naredili veliko večjo škodo. Spet pa je odvisno, kako se ti pri tem počutiš.

Varanje je za vsakogar nekaj drugega. JAz pravim, če sta si dva med seboj popolnoma iskrena, in si vse povesta, tudi do takih misli, zelo malokdaj pride. K sanjarjenju se največkrat zatekamo takrat, kadar neko željo ne moremo ne izpovedati, ne uresničiti. Sanje kot pravijo, pa so naša podzavest, katero lahko le redki kontrolirajo.

Torej je v vsakih sanjah nekaj resnice, ali pa vsaj želje.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Torej, kakor komu paše. Kar pravita je res, vsak si sam postavlja svoje meje. Upam, da bo moj dragi vedno moja najljubša fantazija in da mi zato, da mi bo z njim med seksom noro, ne bo treba misliti na kogarkoli drugega.

New Report

Close