Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija vprašanja

vprašanja

Pozdrav!

Imam 10-tednov starega pamžeka in me zanima naslednje:

Kako dolgo ga dajat spat na bok, s podlaganjem?
Kako dolgo podirat kupčka? Enkrat mi je zaspal med dojenjem in sem mislila saj ne bo nič, sem ga pustila spat. Kar naenkrat pa slišim da do zraka ni mogel in sem ga hitro vzdignila in je potem kmal zadihal. Me zaradi tega skrbi.

A mogoče veste če obstaja kje kaka literatua za uvajanje goste hrane..recimo katero sadje, koliko, itd..

Hvala, lp

Pozdravljeni, jazj!
Otroka polagamo na bok, enkrat levi, drugič desni, dokler se sam ne zna obrniti in si poišče tisti položaj, ki mu ustreza. Tudi če mu podložite hrbet, se bo obrnil in zlezel po svoje, ko se bo znal obračati. Tako, da boste že videli. Ko ga boste podložili in dali na bok, našli pa ga boste drugače obrnjenega, na hrbrtu, pomeni, da se je obrnil sam in potem se bo pač ne glede na položaj, v katerem ga date spat, obrnil po svoje. Vedno pa ga vi položite na bok.

Kupček podirate toliko časa, da ga podre. Tudi če zaspi med dojenjem ali podiranjem na rami, je vseeno. Podrl bo kupček in spal dalje. Če pa kupčka niste slišali, ga res vedno položite na bok, da v primeru polivanja ne aspirira politega mleka.

lp
Tanč

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close