Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Vpliv ženske hormonske kontracepcije na odnose

Vpliv ženske hormonske kontracepcije na odnose

Preučujem vpliv različnih sintetičnih hormonov in “simulatorjev” hormonov na človeka, ki jih lahko najdemo v hrani, vodi ipd. Naletel sem na zanimiv članek, kjer so podane ugotovitve kako hormonska kontracepcija pri ženski vpliva na njen izbor moškega in kasnejši odnos.

Kaj pa, če so za slabe odnose krive kontracepcijske tabletke?
Kaj, če moški izgubljajo svojo “potentnost” in moškost zaradi pospeševalcev estrogena, ki ga lahko v sledeh najdemo v hrani in vodi?

Prvi trije članki so v angleščini, četrti predstavlja kratek povzetek prvih dveh v slovenščini:
Kontracepcija in odnosi – ANG1,
Kontracepcija in odnosi – ANG2,
Estrogen v vodi – ANG,
Kontracepcija in odnosi – SLO[/url].

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor


Nova tržna niša za proizvajalce hormonske kontracepcije…..Izberite tabletko in izbrali boste partnerja vaših sanj. :)))

Jaz sem KT uživala 12 let. Ko sem spoznala trenutnega partnerja sem jih že jemala. Prenahala sem jih uživati po petih letih najinega partnerstva. Od tega so minila 4 leta in moj libido, niti zainteresiranost do ta-istega partnerja se nista prav nič spremenila.

Veliko žensk se pritožuje zaradi upada libida in mnogi ga povezujejo z jemanjem KT … Veliko žensk tudi pove, da je bilo po prenehanju jemanja drugače, libido se je spet dvignil.
No, tako premočrtno, kot misliš ti, kr_neki, pa sigurno ni, da bi se ti zdaj zaradi prenehanja KT partner pa kar zagnusil.

Prebral sem, da so KT na trgu že od 60-tih. To sta dve generaciji žensk. Normalno je, da nekatere ženske ne čutijo nobenih posledic. Osebno poznam nekaj žensk, ki so zaradi jemanja KT dobila drugačne telesne proporce. Torej, tako nedolžna zadeva v hormonskem smislu že ne more bit.

Ne želim nastopati proti hormonski zaščiti, samo razmišljam kako nevidni hormonski vplivi v zdravilih, vodi in hrani spreminjajo naše dojemanje realnosti.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Jaz sem 2 meseca jemala KT (yazz) in moj libido je bil 0%(nisem čutila nikakršne potrebe,da bi se ljubila s partnerjem niti,da bi se samozadovoljevala), da o drugih težavah sploh ne govorim(boleč hrbet,dojke,mazoli). Vprašala sem se,če bi se šla še enkrat igrat s svojim telesom. Namreč šele 4 mesece po prenehanju jemanja KT se je stabilizirala moja koža,po prenehanju jemanja KT sem tudi dobila hudo boleče menstruacije in je bila šele avgustovska normalna. Pravijo,da v tem primeru zamenjaš KT,ampak jaz…ne vem če bi šla še enkrat skozi vse to.

Zakaj ne izumijo že enkrat kontracepcijske tablete za moške? Zakaj se morajo vedno ženske zastrupljati in žrtvovati? Enkrat so nekaj packali s temi tabletkami za moške ampak kao niso bile v redu, mislim da to sploh ne bi bil problem narediti tabletko še za moške samo zaradi družbene naravnanosti in stupidioznosti se to še dolgo žal ne bo zgodilo.

Naj si še deci malo zastrupljajo telo s tem sranjem. Sama sem tudi že čez 30 stara in še v življenju nisem jemala kontracepcijskih tabletk vedno samo kondom, drugače pa raje živim v celibatu ali pa če si tip da vazektomijo naredit. Tabletk za nikogar ne bi hotela jesti. Se pa zgrozim ko vidim da sedaj že mlade punce stare 14, 15, 16 let jemljejo kontracepcijske in potem to kar redno delajo do 30 leta to imajo potem čisto zdeformirana rodila. Pa še nekaj je stranski učinki in še in še stvari ki nam jih farmacija prikriva, skratka te hormonske tabletke so navaden strup.

Neugodna, očitno nisi razumela kar sem napisala.

Search Engine Optimization may be an extremely Impressive multimedia digital strategy, turning out long-term returns to businesses. Unlike Performance driven rewards channels which need continual advertising spend, Search Engine Optimization only calls for a one-time expenditure of money to accomplish good results. The trick is discovering and making the most of its various original features: increased web traffic, sales earnings growth, and name trust improvement are simply a handful.

User rely on search platforms for assorted reasons, including store shopping for products and services internet, locating an address, researching academic chances, and considerably more. With seeking professional s.e.o. solutions, companies and websites can appear noticeably on top of these search results, drawing prospective customers right to them, raising revenue swiftly and generating uplifting returns on expenditures that drive business thrive and expansion.

Sites and enterprises that rank well on online search platforms tend to be seen as trade leaders, which amplifies their understood validity and increases virtual real-estate on search engine results pages, and visibility of their brand.

google optimization isn’t just about getting more visitors to a website; rather, it focuses on gaining customers who happen to be really interested in what’s on offer and as their needs match with those given by the site. Most of these users are very likely to become subscribers, strengthening its Return On Investment for the owner.

Unlike ordinary promoting tricks that provide short lived success, proficient Optimization sets you up for prolonged profits, which can last many years as well as a long time following the initial expenditure. It additionally assists in building reputation amongst your clients, making them more likely to become committed clientele.

Additional tremendous good thing about SEO is it doesn’t be expensive to deploy or manage , and this can be especially useful for small business owners who may not have the time or resources available to spend on such a big challenge.

[color=black_url]Personalized online visibility aimed at beauty surgery centers by Glendale.[/color][/url]

New Report

Close