Vpliv Bachovih kapljic na čustvena stanja
pa saj to jungovo knjigo imam doma, se mi valja nekje na polici, sam pravim da ne razumem te njegove simbolike to prepletanje nezavednaga s katerim se naj bi rodili in implementacije le tega skozi naš razvojni cikel na zavedno raven, saj on ne govori o ničemer drugem kar vedo genetiki že dolgo časa…genotip je to kar nam je dano, fenotip je to kar (lahko) postanemo, ob pravih pogojih bo seme smreke zraslo do 75 m v višino, ob nepravih bo vegetiralo na parih metrih..ampak v obeh primerih ima seme zelo podoben potencial, vse je pa odvisno od pogojev in nravnih danosti…nobene mistike ni tu,se ti ne zdi?
Potem pa bi mi jo lahko šenkal, da se ne bo prah na njej nabiral…. :-)[/quote]
kaj pa naj dam pol na polico? tvojo sliko?))za otroke strašit, da ne bodo namakali prste v marmelado?))[/quote]
Mogoče pa je tvoja kaj bolj poduhovljena in bi si lahko spočila oči na moji sliki, ker ženske bolj zaznavajo moje duhovno izžarevanje, še prek žic sega moja avra in se zaje globoko v njihove misli. 🙂 haha
kaj pa naj dam pol na polico? tvojo sliko?))za otroke strašit, da ne bodo namakali prste v marmelado?))[/quote]
Mogoče pa je tvoja kaj bolj poduhovljena in bi si lahko spočila oči na moji sliki, ker ženske bolj zaznavajo moje duhovno izžarevanje, še prek žic sega moja avra in se zaje globoko v njihove misli. 🙂 haha[/quote]
seveda je poduhovljena, sam nekaj morš vedet , pazi kaj si želiš,ker ,lahko da, se ti želja uresniči..sam pol ne hodi jokat k meni))
Mogoče pa je tvoja kaj bolj poduhovljena in bi si lahko spočila oči na moji sliki, ker ženske bolj zaznavajo moje duhovno izžarevanje, še prek žic sega moja avra in se zaje globoko v njihove misli. 🙂 haha[/quote]
seveda je poduhovljena, sam nekaj morš vedet , pazi kaj si želiš,ker ,lahko da, se ti želja uresniči..sam pol ne hodi jokat k meni))[/quote]
Se je ti tudi bojiš, pa menda ni tak zmaj? Če si kdaj pa kdaj poreden, ti jih že lahko včasih malo naloži po nagi riti….
seveda je poduhovljena, sam nekaj morš vedet , pazi kaj si želiš,ker ,lahko da, se ti želja uresniči..sam pol ne hodi jokat k meni))[/quote]
Se je ti tudi bojiš, pa menda ni tak zmaj? Če si kdaj pa kdaj poreden, ti jih že lahko včasih malo naloži po nagi riti….[/quote]
matjažek matjažek, kolikor jo jaz poznam bi za tole tvoje pisanje dejala v stilu alana forda, zaslužio si pljesak…da, ali po licu…drugač pa, ker rad bereš, kupis si knjigo, kako vzgojiš svojega zmaja, je pa tud res, najprej moraš zmaja imeti
…
Grob ton v pisanju ni bil potreben, vendar seveda dosti pove o tvoji (ne)pripravljenosti sploh sprejeti kakšno razlago.
… Karkoli in kakorkoli bi poskušala razložiti, bi ti vsako razlago vsekakor demantiral – tako da se mi sploh ne zdi smiselno pisati o teh stvareh (sem že zdavnaj prerastla fazo, ko bi morala kaj komu dokazovati).
Če (resnično) rabiš informacije o tem, kako nismo samo “fizično telo”, si jih poišči – dostopne je ogromno (strokovne, tudi medicinske) literature, za začetek ti predlagam kaj o psihosomatskih boleznih (za katere tudi ni “fizikalnih razlag” in torej naj ne bi obstajale?).
lp.
A tu obstaja kak moderator, al je to tema, kjer vsak lahko spršča svoje nebuloze in malteretira tiste, ki bi želeli informacije, ki jih napoveduje naslov. Berem in berem, o Bachovih kapljicah pa vse manj in manj. A lahko kdo zustavi tele ircarje in pametnjakoviče, da bodo lahko tisti, ki imajo kaj za povedati, našli smisel v informiranju. A ima tale forum kakšnega moderatorja ali je vse po nekem naključju. Če obstaja modreator ga takoj zamenjajte, če ga pa ni, pa bi v dobro teme priporočal, da ga določite. Ker Med.over.Net prebiram zaradi koristnih informacij, ne pa zaradi branja lenuhov, ki nimajo drugega dela, kot da pljuvajo, kritizirajo in filozofirajo na nivoju sedmošolcev.
Pozdravljeni,
na področju Bachovih cvetnih esenc se takoj javim za moderatorja .- vendar moram opozoriti, da potem ostane strogo samo tema o Bachovih in odpadejo vse nebuloze in klepetanja, ki niso v povezavi s to temo.
Ljudje namreč potrebujejo KONKRETNO pomoč za svoje težave, brez da bi se morali prebijati čez nešteto neplodnih postov tu gor.
Lep pozdrav vsem,
<3
Marjanco za predsednika!
Prebiraj koristne informacije, ne pa pisanja lenuhov, ki nimajo drugega dela, kot da pljuvajo, kritizirajo in filozofirajo na nivoju sedmošolcev. To je 4 leta (štiri leta) stara tema, kjer vsak lahko sprošča svoje nebuloze in malteretira tiste, ki bi želeli informacije, ki jih napoveduje naslov. Te kdo maltretira, Marjanca, na temle forumu te?
Kaj pa rineš tja, kamor ti ne paše in odpiraš predpotopne teme, ki mirno počivajo v miru. 🙂