Najdi forum

Je bilo komu odvzeto vozniško s strani zdravnika v obliki dopisa na upravno enoto – oddelek za vozniška dovoljenja naj se ponovno preveri pri medicini dela, prometa in športa sposobnost upravljanja vozil. Seveda kot vzrok terapije z metadonom ali pa samo uživanje mamil.

že sam zdravnik medicine dela naj bi napisal kdaj je potrebna kontrola za podaljšanje vozniškega izpita in kadar gre za osebe, ki so zasvojene (v nekaterih primerih pa tudi za tiste, ki že kar nekaj časa uspešno abstinirajo)so ti kontrolni pregledi pogosti.Osebno menim, da osebe, ki uživajo droge ne bi smele voziti avtomobilov.

Lep pozdrav! Suzana Društvo Projekt Človek Tel:059 711 796

Jaz sem končala terapijo z metadonom 2 leti nazaj, takrat pa sem naredila tudi vozniški izpit. Na zdravniški pregled za vozniško sem morala prinesti od moje zdravnice iz metadonskega oddelka potrdilo, da sem zdravljenje uspešno zaključila. Pa mi je dala zdravniško potrdilo za 2 leti, ko to mine, pa ga moram spet opraviti. Kako bo naprej pa ne vem, a bom morala to početi na vsaki 2 leti, ali ne..
Kar pa čisto razumem, nikoli ne veš ali bo oseba res abstinirala ali ne, ker zadet pa res nisi za volan. Sicer to pomeni, da bom morala odšteti spet okoli 10.000 starih SITov, ampak…sama sem si kriva.

meni so odvzeli, ker sem odklonil strokovni pregled, saj so sumili, da sem pod vplivom drog.

nekaj pa vam dam na znanje: droge v manjših količinah prav pomagajo! ko sem delal izpit za avto sem malo horsa posnifal, da sem bil bolj sproščen in sem izpit tudi takoj napravil. prav tako sem delal med študijem, v službi, ko je bilo kaj večjega… v večji količini, npr. da se ti kinka, pa sigurno ni ok voziti, a mala količina pa baš paše, pa še z večjim užitkom voziš.

New Report

Close