vozički teutonia
Mi nimamo ravno tega modela, ampak štirikolesnika, ki je bil dražji od modela, za katerega sprašuješ. Mi smo dali zanj skupaj s torbo, ki paše zraven 625 EUR, s tem, da je že samo model dražji, pa še vzeli smo trdi koš zraven, ne mehko vrečo. Zelo smo zadovoljni in ni nam žal, da smo ga kupili. Je nekoliko dražji kot druge znamke, ampak je zelo kvaliteten in trpežen (celo poletje sem ga na morju dobesedno vlekla po stopnicah gor in dol in se ni niti malo uničil). Kupili smo ga pri Schmidu. Gospod se nam je zelo posvetil pri nakupu. Pa dajo popust 5% in če imaš še srečo, da ti na meji ne zaračunajo davka, je cena ugodnejša.
Prijeten nakup ti želim!
lp
TT
Tudi nama je bil ta model všeč. pa sva raje izbrala športni model Mistral Country 2001 zaradi možnosti preklopa ročaja na obe strani (veter, sonce,..), splača se imeti tudi velika, napihljiva kolesa za vožjo po terenu – makadamu, snegu,… Kupila sva ga v Lutzu, prodajajo jih pa tudi v Kiki. Potrebno jih je naročiti (če nimajo na zalogi ravno takega, kot si želiš), saj lahko izbiraš med različnimi tipi koles, različnim blagom, barvo kovinskega ogrodja,… Plačaš avans v višini 20%, čakaš približno 3 tedne. Zanj sva v juniju 2001 odštela cca. 5500 ATS. Midva imava temno modrega, kakrirastega, in po skoraj letu in pol redne (beri vsakodnevne – saj nimava drugega vozička) uporabe je skoraj kot nov. Barva ni popolnoma nič zbledela, kolesa so OK, ogrodje tudi, le malo opraskano je (dajanje v prtljažnik avta in spet ven). Je pa res, da je precej težek, cca. 15 kg, zavzame veliko prostora (pred nakupom sva ga najprej dala v prtljažnik 306), ampak res kvaliteten. Prijateljica ga ima že tri leta in pol, dva otroka in je še vedno kot nov. Definitivno vreden svojega denarja.
Če te zanima še kaj, vprašaj, drugače pa lahko obiščeš tudi njihovo spletno stran http://www.teutonia.de.
Prijeten nakup in obilo užitkov pri potepanjih,
maxi
Saj je že Maxi povedala več kot dovolj. Tudi mi ga imamo, isti model kot Maxi, in smo več kot zadovoljni. Sin je star že dobro leto, še vedno pa imamo samo ta voziček. Ker je svetlejših barv sem ga že kar nekajkrat oprala, pa je še vedno kot nov. Kupili pa smo ga v Nemčiji, vendar je bil le malo cenejši kot v Avstriji ( dobili pa smo tudi povrnjen davek).
Če se odločite zanj, vam zagotovo ne bo žal.
Poskusi peljati Hauckov voziček in pa tega od Teutonie pa boš takoj videla, da se resnično izplača plačati malo več.
LP
Milena