vozički Tako
Na spletni strani www.otroski-vozicki.com si ogledujem vozičke. Še posebej se mi dopade vozičet Tako Laret (http://www.otroski-vozicki.com/vozicki/tako-kolekcije/i_147_laret-laret-black)
Za ogled v salonu sva že dogovorjena, pa me vseeno zanimajo tudi izkušnje uporabnikov.
Dobrodošle bi bile informacije o vodljivost, kako se zloži … Saj verjetno so modeli podbni, tako da zaželeni so komentarji uporabnikov vozička Tako (kateregakoli modela).
Hvala.
Midva sva se odločila ravno za Lareta. Je zelo lahko vodljiv in tudi zložen ne zasede veliko prostora. V salonu v Domžalah so izredno prijazni in ti svetujejo pri izbiri. Nama so se posvetili za več kot uro. A veš, ko misliš, da imaš že vse v glavi, pa vseeno potem šele na licu mesta vidiš, kako in kaj.
Pri Laretu mi je še posebej bilo všeč, da je vključenih v osnovno ceno že ogromno dodatkov, ki jih pri drugih znamkah dokupiš.
Nekaj modelov imajo v salonu tudi na zalogi, sicer pač počakaš nekaj tednov… Izbrala sva pa zelenega in ga dobila v dogovorjenem roku. Seveda sva izkoristila tudi popust na celotno avansno plačilo. 😉
Za Lareta sicer ne vem kako se zloži, se bom pa po vsej verjetnosti odločila kar za Captivo, ker jo ima soseda in se glede na vidno dopade tudi meni. Meni je bolj kot oblika pomembno, da je voziček funkcionalen in ni preveč zasoljen s ceno. Kolikor sem videla pri večini vozičkov pretiravajo s cenami v Sloveniji, sploh če gledam tudi kakovost ne samo na design. Preverit še moram ali res paše gor tudi lupinica od Maxi Cosi …
Midva sva tudi gledala Tako vozičke (Laret, Captivo in City Move) in se na koncu odločila za Baby Boom, Mirage Reverso model… cenovno nekoliko ugodnejši in nama bolj praktičen (zloži se na manjše in tudi po kilaži je lažji, košare se lažje stikajo in natikajo na ogrodje kot pri Tako-tu), v kompletu globoka košara + športni del + lupinica + komarnik + dežna prevleka… Tudi material blaga se nama je bolj dopadel…