Vozički jane
Punce živjo,
na internetu sem izbrskala voziček, ki mi je zares všeč, zlasti še zato, ker ima vse, kar rabim, pa tehta samo 8 kg (jane powertrack 360°, rebel formula). Problem pa je v tem, da ne vem, kje bi ga lahko kupila oziroma najprej videla v živo. Kogarkoli vprašam, tudi v trgovinah, še niso slišali zanj. Po nepreverjenih in negotovih informacijah naj bi vozičke jane prodajali v trgovini Look v stari Gorici (I). Morda katera ve, kje je to? Je že katera videla te vozičke? Izkušnje? Cena?
Ne bi ga rada naročila po internetu, brez da se prepričam, kakšen je, kako se zloži, razloži, kvaliteta materiala itd. Če ga res prodajajo v Italiji kje ob meji, ga bom šla pogledat.
Seveda sem se že pozanimala pri proizvajalcu. Ampak, ti Španci mi še po 3 tednih in vmes že ponovni poizvedbi niso nič odgovorili, kaj čmo.
Aha, ogledate si ga lahko na strani
oziroma ga morate sestaviti, začenši tukaj:
Hvala za vse odgovore in lp!
Zivjo,
za tvoj voziček žal nisem slišala, lahko ti samo povem kaj sem jaz počela – sama sem se namreč tudi zaljubila v voziček prek interneta (http://www.bugaboo.nl). Malo po sreči se pogruntala, da ga v Avstriji prodaja KIKA in sem si šla stvar pogledat v Celovec, tam sem ga tudi naročila, ker se mi je zdelo prek interneta le malo preveč riskantno.
Živjo!
Ja, te vozičke Jane res imajo v trgovini LOOK v stari Gorici. Ta trgovina se nahaja na ulici Corso Verdi, zraven Oviesse trgovine oz. nasproti trgovine Benetton oz. bivše Stande.
Za točno ceno ne bi vedla, ma mislim da se komplet lupinica, košara in športni del vrti tam okoli 600 evrov, ma ne me vzet za besedo.
Je pa voziček zelo lep in uporaben, jaz sem jih že kar nekaj videla tu po Novi Gorici…
lp in uspešen nakup,
Pati
Avgusta,
spodaj imas naslov in telefonsko od trgovine Look, kar poklici, znajo tudi slovensko (vsaj ena prodajalka) in vprasaj, kaj imajo, da ne bos hodila v prazno, link pa je zemljevid, kje jih najdes.
LP, Tejko
Look giocattoli Modellismo Primainfanzia
34170 Gorizia (GO) – 78, CORSO VERDI GIUSEPPE
tel: 0039 0481 33504