Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Vozički Hoco Bigfoot, Tornado

Vozički Hoco Bigfoot, Tornado

A mogoče katera pozne te vozičke? Na prvi pogled izgledajo super in imajo skoraj vse, kar si želim od vozička (velika napihlljiva kolesa, vožnja v obe smeri, naklon, ki se čisto spusti,…). Zanima pa me, kako se obnesejo dolgoročno. So zanesljivi, vzdržljivi? Bi vzdržali tudi več kot enega otroka? Kako se obnesejo na neravnem terenu (makdam, gozdna tla)?

Pa še to – gledala sem jih v Rutarju in ni bilo nikjer blizu nobenega prodajalca in nisem mogla nič vprašat. Ali sta zimska vreča in košara vključeni v ceno? Kaj pa kakšna torba za previjanje, je zraven?

Hvala, Irena

Mi ga imamo in ga ne zamenjam za nobenega!!! Smo ga kupili novembra 2002 v Rutarju. Takrat sta bili zimska vreča in košara vključeni v ceno, kako je danes, ne vem. Torbo za potrebščine smo dokupili, sam voziček z vso opremo je stal takrat 63.000 sit.

je super! s temi kolesi prideš povsod. verjemi mami, ki je s svojim otročkom hodila na prave pohode-po asfaltu, makadamu, zemlji, travi. premagala sva snežno brozgo in marsikater kup snega. voziček je izredno stabilen, lahko vodljiv, kompakten, praktičen.

Danes, ko je moj sin star 18m, se prevaža v športni varianti, ki je zelo udobna. Ravno tako udoben je bil, ko se je kot micena štručka prevažal (sredi hude zime) v košari. dovolj širok, globok, naslon lahko premakljiv (naš je v njem veliko spal). mali se sedaj čedalje manj vozi v njem (ker pač že hodi), ampak voz je še zmeraj tip-top in bo brez dvoma zdržal še enega otroka, ki ga načrtujemo v letu ali dveh. nikoli ni zatajil! od vzdrževanja sem mu privoščila “le” občasno pranje gum, enkrat sem oprala celoten tekstil. nikjer nič ne razpada, nič se ni zlomilo ali strgalo. edino malo “obšlesal” je, ampak to je davek na najino maratonsko sprehajanje lani, ko je bilo tooolikooo sonca. ampak se skoraj ne vidi.

jaz ga vsekakor toplo priporočam!

Hvala za dogovor. A imate Bigfoota (4 kolesa) ali Tornado (3 kolesa)?

imamo bigfoota na 4 kolesa, jaz namreč trokolesnikom sploh nisem naklonjena;( ampak to je že druga zgodba.

New Report

Close