Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja vozički – ali za makadam nujno velika kolesa?

vozički – ali za makadam nujno velika kolesa?

Se že vnaprej opravičujem, ker tudi jaz morim z vozički, saj verjamem, da ste teh vprašanj že precej siti, pa vseeno:

Rada bi voziček, ki bi ga brez težav vozila off road in bi preživel več kot eno leto ali dve, hkrati pa bi ga v skrajni sili lahko tudi sama nesla v 2 nadstropje. Pa seveda, da vzame čim manj prostora. Vem, da so napihljiva kolesa najboljša, vendar so tudi najtežja. Ali bi torej preživeli brez (načrtujem dnevne sprehode po makadamu)? Če ne pa, kateri voziček z velikimi kolesi je najlažji??

Vesela bom vsakega mnenja in nasveta! Lep dan vsem!!!!

Ne vem sicer, kateri voziče je najlažji, vendar po lastnih izkušnjah je z majhnimi kolesi zelo težko voziti po makadamu. Poleg velikih koles bi ti jaz priporočala tudi dobre amortizerje, ker sama velika kolesa pri luknjah kaj dosti ne pomagajo in dojenčka ravno tako pretrese.

LP

Jaz ti tudi priporočam velika kolesa za na makedam. Imam oba vozička, z velikimi in malimi kolesi, in ti lahko iz prve roke povem, da gre mnogo lažje z velikimi kolesi. Malo preglej na različnih spletnih straneh o vozičkih ( tam ponavadi dobiš podatke o teži, velikosti,… )
Drugače pa jaz živim v 3. nadstropju in vozička nikoli ne prenašam gor in dol. Voziček imam spravljen v avtomobilu. Verjemi mi, da tudi lažje vozičke ni lahko prenašati po stopnicah, zlasti če imaš v drugi roki otročička.
DOBER NAKUP VOZIČKA TI ŽELIM!

Ker zivimo na vasi in ker imamo ogromno sprehajalnih gozdnih poti, ki so makadamske sem se iz tega razloga odlocila za vozicek z velikimi kolesi. Tisti lazji vozicki z manjsimi kolesi nam zal ne bi prisli v postev….imamo pa asahija 🙂

papa,teja

Poglej voziček Bugaboo frog na internetu.Mi ga imamo in za nas je idealen!!Ima dva mala in dva velika kolesa,za mestno vožnjo,ali off road.Imaš pa tudi možnost,da ga voziš kot tiste nakupovalje torbe,na dveh kolesih,to pa je idealno za globok sneg,po mivki na plaži,….(ga vlečeš za sabo).Nam je vse prišlo prav…Poleg tega pa je izjemno lahek(od 8-10kg-odvisno ali imaš gor košaro ali šporni del) in neverjetno okreten!!Le poglej na netu,je vse lepo predstavljeno!!

Lep pozdrav in dober nakup ti želim!!

Prosim te za link, kje ga najdem.
Hvala.

Pojdi na http://www.bugaboo.nl

Prodajajo jih tudi v Avstriji,v Kiki,vendar ne vem,če imajo na voljo vse barve,morda lahko naročiš.Je pa res dober,malo dražji,ampak mi smo riskeral,ker se veliko potepamo in mislim da bo prevozil še drugega in morda celo še tretjega otročička!!

Če te še kaj zanima,pa le vprašaj!

Srečno….

Zivjo
tudi jaz ti svetujem malo večja kolesa, po mojih izkušnjah ni potrebe po zračnicah – ki se lahko tudi preluknajo (rezervna zračnica in mami na sprehudu, ki menja zračnico- haha)

mi imamo Gracov voziček z malo večjimi kolesi in dobrim vzmetenjem in super vozimo tudi po makadamu.

uspešen nakup 🙂

Mi smo imeli Haucka s srednjimi kolesi in prestali vsa brezpotja, korenine, makadam in še kaj. Jaz ne maram tistih ogromnih biciklov, ki potem v noben prtljažnik ne gredo!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Mi imamo Teutonio. Velika kolesa, relativno lahek, pred nakupom probali zbasat v prtljažnik avta (ni problema, gre v Peugeot 306), po treh letih kot nov! Prodajajo v Lutzu in Kiki v Avstriji. Toplo priporočam.
Link:

Lp,T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Kako ste pa zadovoljni z Asahijem? Meni so tudi všeč, samo me mal skri, ker so by Hauck, o Haucku pa nič kaj lepega ne preberem.

Smeja, mi smo imeli Haucka in bili zelo zelo zadovoljni! Prevozili ogromno razpotij, korenin, ledu, snega, pa se nam ni nič polomilo, edino težji vozički so. Drugače pa za ceno 60 jurjev ali celo manj dobiš več kot spodoben voziček, trpežen, vzdržljiv in vsestransko uporaben. Brez strahu. Hauck ima precej desetletij tradicije in so med bolj uglednimi proizvajalci otr. opreme.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Tud sama sem slisala da so vozicki made by hauck bl tko tko…no tega sem postudirala se preden sem ga kupla..in ja…res je enkraten…pa ne zato k ga mam…ker po naravi rada kej zakompliciram in kompliciram sem bla tud pr kupovanju vozicka zlo natancna…tko da ma vse kar rabm :)))

Če še koga zanima ta tema v letu 2023 bi vam predlagal, da si pogledate še vozičke Inglesina Aptica XT. So top za vse terene in odlične kvalitete. Najdete jih tukaj:

https://www.bimbo.si/otroski-vozicki/otroski-vozicki-inglesina

New Report

Close