Vozički ABC design
Pozdravljene!
Nekaj časa nazaj sem prosila za vaš nasvet glede izbire vozička. Hvala za vse odgovore. Trenutno mi je najbolj všeč ABC design sinus comfort, vendar je to nov in nepreizkušen model, pri nas še ni v prodaji. Za mnenje prosim vse mamice, ki imate izkušnje z ABC vozički.
Lep snežen dan vsem!
Pozdravljena!
Mi imamo ABC designovo marelo- Tempol light in sem zelo nezadovoljna. Je zelo težak, 12 kg (Prvi, kombinirani- Peg perego MIlano XL- je tehtal le 9kg), blago je nakvalitetno- se zelo mucka, prvo levo kolo se vrti v zraku, dežniček se je pokvaril po enem tednu uporabe- zaradi tovarniške napake.
Nikomur nočem delati rklami, niti pljuvati po ABC designu, verjetno je veliko mamic zadovoljnih z njimi, moje izkušnje pa so zelo slabe. Nikoli več ABC designa.
Lp, Pika
Mi imamo ABC DESIGN NOVUS-kombiniran voziček z velikimi napihljivimi kolesi. Z njim smo zelo zadovoljni, saj se vozimo po gozdu in travnikih in se zelo lepo pelje. Mogoče je res malo neroden za v pritljažnik, vendar nas to ne moti, ker imamo velikega. Probleme smo imeli s sprednjimi kolesi, ker so šla kar malo po svoje, ko je malček zrasel, vendar so napako popravili še v garanciji. Na splošno pa sem zadovoljna in ga bom kmalu uporabljala že za drugega otroka. Naš prvi malček pa že raje špancira, kot da bi se vozil.
Sicer pa sem govorila z mnogimi mladimi mamicami, ki imajo vse mogoče vozičke in vsako moti kakšna malenkost. Tako da popolnega vozička enostavno ni.
Jaz sem klicala v baby center za sinus S comfort (trikolesnik, sprednje kolo dvojno…), a ga nimajo niti še v računalniku. Tudi prejšne runde podobnih menda pri nas ni bilo. Vsekakor bi rada voziček rada videla, predno ga kupim….In probala, če gre v prtljažnik…
A kdo ve, kje imajo ABC vozičke v Avstriji? LP, nosečka