Najdi forum

voziček stokke

frizer jani maliima pa že 2. otroka v stokkeju, torej mu je očitno sedel. pa ne vem, ali res ne razumete bistva tega posta, da ima VSAK SVOJ OKUS … Vsak b imel takega, kot mu paše![/quote]

Jani in Ana šparata, tudi onadva nista imuna na recesijo:)

Stokke-i voziček je dobil nagrado za najbolj varni voziček. Tudi dokazano je, da je otroku všeč, ko je na visokem ker bolj vidi svet okrog sebe. Vidim, da se vi tukaj kregate okrog enih manikenk, katere sploh niso pomembne. Stokkie je zelo kvaliteten voziček predvsem če gledaš iz strani otroka. Za njegovo počutje in njegovo hrbtenico. A ni pomembno kaj je zdravo za vašega otroka kot pa katera manikenka vozi kateri voziček? otrok ima zelo lepi razgled na tem vozičku in aktivno potem spremlja okolico okrog sebe.

sicer je tema že stara, moram pa nekaj napisati, ker Stokke-ja uporabljam že pol leta. Prvo kot prvo – ni ga izdelka, ki bi bil popoln za vse situacije. Odvisno je samo od situacij, v katerih ga bomo mi pretežno uporabljali.

Jaz sem se zanj odločla zaradi tega, ker imam do lifta kar nekaj stopnic in mi je ta voziček najlažji, lahko ga pa tudi pelješ/vlečeš po stopnicah. Bila je tudi psihološka finta – kako visoko je otrok in kako vse vidi, iz navadnega vozička pa ne. Sama sem dodala še to, da sem visoka in želim normalno voziti voziček in ne sklonjeno, pa še ne da se mi sklanjat non štop do otroka – križ je treba šparat tam kjer se da. 😉

Ostali vozički imajo nastavek za nogice vodoraven ali spuščen, pri Stokke-ju pa ima dojenček nogice normalno dol – tudi meni ne paše da sedim ne vem koliko časa s stegnjenimi nogami.
In tako je padla odločitev da bomo kupli Stokke-ja.

Po šestih mesecih lahko rečem, da je bila to ena najboljših odločitev in tudi investicij – v moj odnos z otrokom kot tudi v odnos otroka z okolico. Ker je visoko je okolici enakovreden in precej bolj v kontaktu z ljudmi, kot če je v navadnem vozičku (tu izzvzemam vozičke, v katerih so otroci tudi višje). To sedaj priznavajo tudi tiste vozičkarske kolegice, ki so prej malo vihale nos, kaj je le treba takšnega vozička.
Je pa res, da ga po makedamu ne vozim – pa tudi ne vem, zakaj bi ga. Mal preveč matrarije. Vse ostale zahteve, ki sem jih navedla zgoraj pa tako ali tako dosega.
Mali pa uživa v vožnji, razgledu, spanju, opazovanju tistega ki ga vozi,…

Voziček je zelo dodelan, pri seriji 2010 so odpravili še par zadev, ki so pri starem modelu malce zamudne ali manjkajo (odstranjevanje nastavka za nogice, odstranljiv obroč za otroka, dodatni rob na senčniku vozička, tako da dojenčku ne sije sonce), sta mi pa pri starem modelu boljša torba za nakupovanje, kamor res spraviš ogromno, in previjalna torba, ki je praktičen nahrbtnik.
Tudi zložen voziček zavzame malo prostora, treba je samo pravilno zložiti dele vozička. Da se ne menimo, kako je lahek.

Skratka – če bi izbirala še enkrat, bi si def kupila ta voziček. Dizajnersko pa je stvar okusa, oziroma pripravljenosti da si drugačen od ostalih. Vendar pa je bila to bolj nepomembna kot pomembna stvar pri moji odločitvi.

verjamem, da je voziček ok. samo to, da je pa to ena najboljših investicij v odnos med tabo in otrokom…ta stavek pa vse pove. bolje bo, da voziček prodaš in si plačaš kakšno predavanje, kako in s čim človek vlaga v odnose. nisem strokovnjak,nekaj pa zagotovo vem, z vozičkom sigurno ne.

se strinjam z jaz tudi – odnos mamice in otroka je popolnoma neodvisen od vozička.

Poleg tega je meni osebno ogabno grd. Ampak ok, to je stvar odločitve.

Najboljši za otrokovo hrbtenico? Pa saj v košari povosod leži – to je pa tudi najboljše. Kaj bi bilo pa pri športnem delu toliko boljše od drugih pa ne vem.
Sej veste, to preiskavo je najbrž plačalo podjetje, ki posluje s Stokke (ali pa ima karkoli drugega od tega).

Gršega vozička od Stokke-ja še nisem vidla. Ogaben je, pa lahko nekateri govorite kar hočete. En kup ene plastike, ma kr neki no…

Meni je Stokke najboljši voziček kar jih je na tržišču. Izredno funkcionalen in tako zelo poseben. Vreden je vsakega evra!

Sama sem navdušena nad izdelki Stokke. Sploh npr. nad njihovimi stoli (za odrasle), ki jih sicer pri nas ne prodajajo. Stokke ima definitivno pogruntane stvari v nulo, zato se tudi sama nagibam, da bi kupila ta voziček. Edino kar me malo skrbi je makadam, ostalo pa je definitivno najboljše kar voziček ponuja.

Za vse tiste, ki ste omejene samo na voziček in ga kritizirate vam predlagam, da si preberete tuja mnenja njihovih izdelkov in boste videle, da Stokke le ni “kar tako”.

Za tako ceno bi bil res kriminal, če bi bil “kar tako”. Čeprav, jaz ga ne bi imela, pa če bi mi ga kdo plačal. Različni smo, nekaterim vam je všeč, drugim je pa grd ali pa do njega enostavno nimamo odnosa, ker se nam zdi, da za voziček, ki ga rabiš eno do največ dve leti, enostavno ni vredno dajati takšnega zneska.

Punce zanima me kaj svetujete za voziček stokke xplory ali voziček mima xari. Katerega od teh dve mi najbolje svetujete. Sicer sem prebrala na forumih za stokke in mima,se mi zdi da se punce bolj pritožujejo čez stokke?????
Ne gledam na denar čisto nič,ampka me zanima udobje in kvaliteta vozička???

Stokke Trailz, ce ze kaj od tega.

Stokke spada med boljše in lepše vozičke (razen za tiste seveda ki si ga ne morejo privoščiti oz. ga znajo povezat samo z tem da je za avše :), nas je pa vseeno bolj prepričala Mima prav zaradi velikosti košare in boljšega prilagajanje različnim terenom.

Edina pametna izjava do sedaj.
Za ostale pa imam vprašanje: Koliko ste stare? Obnašanje imate na ravni 15 letnikov.

New Report

Close