Najdi forum

voziček stokke

Glede na to,da je košara baje manjša od običajne, me zanima koliko časa približno ste jo uporabljale? Zanima me še kaj ste naredile, ko ste naletele na makedam pot, glede na to, da je to izrecno voziček za na asvalt?

Mi smo ga imeli nekaj mesecev, pa sem ga prodala. nisem bila zadovoljna. 2x sem ga morala reklamirati ker se je tkanina trgala.

kolesa so tako tako. za asvalt ok, za kak grob makedam pa obup. odvisno kakšne poti boš ubirala. če imaš več makedama ti ga odsvetujem. košara je dobra za 2-3 mesece, mogoče malo več.

škoda denarja. so boljši vozički. kupi večja kolesa.

Smo ga imeli in ga tudi po hitrem postopku prodali.

Kot je navedla “odsvetujem”, kolesa so živ obup! Makedam lahko pozabiš, ta voziček je resnično samo za asfalt.
Ko smo bili na morju, sem skoraj živčni zlom dobila, ker Stokke ni zmogel niti malo bolj grobega peska, kaj šele makedam!
Ko smo prišli domov, sem ga morala reklamirati, ker se je sprednje kolo tako zatikalo, da je bila vožnja neznosna.
Košara je absolutno premajhna, mi smo športni del montirali, ko je bil naš mali star 3,5 mesece! So mi rekli, da mora vsaj do 5 meseca zdržati! Ja, mogoče za miniaturne dojenčke!

Skratka, vse kar se mi zdi, je ta voziček absolutno predrag!
Ja pa fensi 😉

Mi smo po enem mesecu uporabe morali reklamirati prvo kolo. Brez vozička smo bili skoraj en mesec, ames smo otroka vozili v venem starem sposojenem, potem pa se je mož tako razkuril, nadrl odgovorne in smo ga kmalu dobili nazaj. Ampak spet nekaj “trokira”. Razmišljamo da bi ga prodali in se nehali zezati s z njim. Smo že prav živčni. Aja, košara pa ni vredna svojga dnarja. Po dveh mesecih in pol je bila premajhna, otrok pa bi še vedno moral ležati v njej.

Makadam, punce (po inženirju McAdamu).

In ti, hihi, misliš, da Angleži (še bolje Američani) vsak A izgovarjajo kot A?

Bejž no.

Jaz sem želela povedati samo, kako se reče v slovenščini. Pa McAdam je bil Škot, če me spomin ne vara:)

Ne vem zakaj je Stokke fensi. Res se sprašujem. Hujšega dizajnerskega skropucala še nisem zasledila.

Obožujem dizajnerske zadeve, ampak Stokke je kiks na celi črti. Grd do nezavesti. Fensi? Zakaj že? Ker je drag?

Če bi bil ta vozicek 200 eur ga nihce nebi kupu, tak ko je pa 1000, si pa človk rece, pa more bit res dobr pa lep.men je kot samokolnica.

Hihi, več kot govoriš, več poveš o svoji razgledanosti. Saj ti ni za zamerit, ampak – kako že govorijo na Škotksem? Škotščino? Morda bi se tako reklo narečju (?), jezik pa je… menda že stoletja angleški. Vsaj rečemo mu tako.

Poglej, težko sprejmem kritiko od osebe, ki mora spremeniti nick, ko mora nekoga okrcati. Želim ti čim več asValitranih poti!
Jaz sem s tabo zaključila, navsezadnje je bila tema odprta zaradi druge teme, ne zaradi najinega pregovarjanja.

Živjo.

Jaz pa moram povedati da sem z vozičkom zadovoljna. Prav danes smo se vozilo po makadamu in je bilo vse ok. Prej smo imeli drug voziček, z velikimi kolesi (Chicco S3) pa mi je bila vožnja po neasvaltirani poti skoraj enaka! Kar pa se tiče morja pa velikih kamnov, pa se tudi s Chiccotom nismo mogli voziti. Voziček je zame vreden svojega denarja, ker naša pupa zelo lepo sedi v njem in je veliko bolj pridna kot v prejšnjem vozičku.

Ojla….
tudi jaz pričakujem v novembru in sem se odločila za stokke..sem že na drugem forumu mal povprašala o tem vozičku…vidim, da se mnenja kr krešejo…jaz sem skoraj 100% da ga bom izbrala….moti me samo to, da vsi pravijo da se na travi makadamu ne da vozit….

Moram reči, da se zelo dobro spoznam na dizajnerske zadeve in da mi boljšega vozička na pogled kot stokke ni, pa sem ga poznala že, ko se slovencem še sanjalo ni, kaj to je. za ceno sem izvedela kasneje, ko me je to zanimalo. sicer a vsak ima svoj okus.

Sm ga imeli in po dveh mesecih prodali! Katastrofa! Ta voziček je samo za po parketu! Glede dizajna pa – vsak ima svoj okus, ne mislim nobenega prepričevat, da je lep al pa obratno. Glede funkcionalnosti pa sem že tako napisala – močno odsvetujem nakup!

Moram reči, da se zelo dobro spoznam na dizajnerske zadeve in da mi boljšega vozička na pogled kot stokke ni, pa sem ga poznala že, ko se slovencem še sanjalo ni, kaj to je. za ceno sem izvedela kasneje, ko me je to zanimalo. sicer a vsak ima svoj okus.[/quote]

Če ti je Stokke vrhunski dizajnerski dosežek otroških vozičkov, se pač ne spoznaš na dizajn. Sori. Ko sem kupovala voziček, mi je v neki trgovini v tujini pokazala tudi Stokke,…pri nas ga še ni bilo, niti ga nisem videla na cesti. Plastik fantastik varianta. Ko sem ga pa v neki drugi trgovini videla v živo, sem pa dol padla. Od groze.

joj punce….čisto ste mi ga priskutile…..kaj pa pol priporočate…nekaj višjega..:))

Ko naletiš na makadamsko pot, si voziček oprtaš in ga neseš na hrbtu. Menda je to smisel vozičkov.

Verjemite, da dojenčku dol maha kakšne barve in znamke je voziček, glavno da se on čim udobneje pelje. To pa mu nudijo dobro vzmeteni vozički in vozički z večjimi, po možnosti napihljivimi gumami.
Pri sestri sem poskusila voziček Jane slalom pro. Zelo mehak za vozit in udoben za otroka. Pa na moje presenečenje, glede na to da je trikolesnik, tudi zelo stabilen. Žal edino malenkosti ki se kvarijo, niso splilili tako kot je treba.

Moram reči, da se zelo dobro spoznam na dizajnerske zadeve in da mi boljšega vozička na pogled kot stokke ni, pa sem ga poznala že, ko se slovencem še sanjalo ni, kaj to je. za ceno sem izvedela kasneje, ko me je to zanimalo. sicer a vsak ima svoj okus.[/quote]

Če ti je Stokke vrhunski dizajnerski dosežek otroških vozičkov, se pač ne spoznaš na dizajn. Sori. Ko sem kupovala voziček, mi je v neki trgovini v tujini pokazala tudi Stokke,…pri nas ga še ni bilo, niti ga nisem videla na cesti. Plastik fantastik varianta. Ko sem ga pa v neki drugi trgovini videla v živo, sem pa dol padla. Od groze.[/quote]

Potem praviš, da se ti bolje spoznaš na modo kot Heidi Klum, ki je imela tudi Stokkeja (denar ima za kateri koli voziček, njenega dela in okusa za modo pa tudi ni potrebno posebej predstavljati). Kaj pa je potem zate lep voziček? ALi pa Maja Bulc – menda se tudi malo spozna na modo .. tudi ona ima Stokkeja. Še vseeno stojim za svojo izjavo 1000 %. Zame enostavno ni lepše oblikovanega vozička. Všeč mi je tudi, ker je enobarven, saj ne maram načičkanosti in medvedkov po vozičkih (tudi Stokke ima par pisanih – limited edition – in mi niso všeč), skratka popoln mi je.

Če ti je Stokke vrhunski dizajnerski dosežek otroških vozičkov, se pač ne spoznaš na dizajn. Sori. Ko sem kupovala voziček, mi je v neki trgovini v tujini pokazala tudi Stokke,…pri nas ga še ni bilo, niti ga nisem videla na cesti. Plastik fantastik varianta. Ko sem ga pa v neki drugi trgovini videla v živo, sem pa dol padla. Od groze.[/quote]

Potem praviš, da se ti bolje spoznaš na modo kot Heidi Klum, ki je imela tudi Stokkeja (denar ima za kateri koli voziček, njenega dela in okusa za modo pa tudi ni potrebno posebej predstavljati). Kaj pa je potem zate lep voziček? ALi pa Maja Bulc – menda se tudi malo spozna na modo .. tudi ona ima Stokkeja. Še vseeno stojim za svojo izjavo 1000 %. Zame enostavno ni lepše oblikovanega vozička. Všeč mi je tudi, ker je enobarven, saj ne maram načičkanosti in medvedkov po vozičkih (tudi Stokke ima par pisanih – limited edition – in mi niso všeč), skratka popoln mi je.[/quote]

Kakor vem, sta omenjeni dami manekenki in ne dizajnerki. Med poklicem maneken in dizajner je gromoooooooooooozanska razlika. Se strinjaš?
Sicer pa je Heidi vozila Mutsy-a.

New Report

Close