voziček Ramatti Opal sport
Prvič sem slišala za to firmo (pa delam kar obsežno raziskavo vozičkov:)), tako da sem kar googla vprašala. Našla sem ga samo v trgovini in po opisu in sliki mi zgleda neprimeren za športne podvige in sprehode po makedamih ipd s temi plastičnimi kolesi. Je fajn met napihljiva (zračnice, kot pri kolesu), ker se ne obrabijo tako hitro in se baje lepše pelje z njimi. Za ta denar se dobi trikolesnik z napihljivimi gumami. Je izdelek slovenskega proizvajalca in zelo poceni, glede na to kar nudi. Ko sem bila še odločena, da si želim trikolesnika sem imela v načrtu ga nabavit. Sem ga šla celo pogledat in bi ga skoraj kupila. Ima vse kar imajo drugi boljši trikolesniki, razen zavore na ročaju. Babyboom se imenuje firma.
Sama sem se odločila proti 3kolesniku, ker so me vsi pridno opozarjali, da je nestabilen, potem sem še malo vprašala kolegice, znanke ipd in so mi to potrdile.
No, upam da sem kaj pomagala.
Oj,
Hvala za odgovor… sem mislila da se bom tudi sama bolj poglobila, pa sem ugotovila, da nisem študijski tip :).
Mi poveš za kateri voziček si se odločila?
Meni je druga izbira pirit 3 od Teutonie (se nekako vseeno nagibam k trikolesniku). Tudi tam mislim, da kolesa niso napihljiva vendar me nekako glede na ostale karakteristike (in 3-letno garancijo) ustrezno prepričuje.
LP
A
Tegale spirit s3 sem si malo ogledala. Zgleda čisto ok. Meni se zdi najbolj važno, da se ga vidi v živo, vse pregleda, sproba… Kar se garancije tiče, morem, da še nisem slišala, da bi se kakšni mami voziček pokvaril. Za kolesa pravijo, da je lažje peljat čez šodr ipd z napihljivimi s plastičnimi pa baje nemogoče. Na spiritu imajo vsaj gumjasta kolesa, ki jih nekatere pravtako hvalijo. Kje pa si videla ti tega od teutonie? Ga pri nas še nisem nikjer zasledila. Mene osebno bi najbolj zanimala stabilnost tega trokolesnika. Saj je ta pri le teh najbolj vprašljiva. Tudi stabilnosti 3kolesnikov se med seboj razlikujejo.
Sama sem se odločila za maxi-cosi mura4( http://maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=56&tn=2 ), in sicer ker je enako lahko vodljiv kot 3kolesnik, je pa stabilen kot 4. Všeč mi je še, ker sem do zdaj samo pri tem modelu zasledila, da ima gumb za blokiranje obračanja sprednjih koles in ti ni treba pri umazanih kolesih hakeljca iskat. Drugače pa se mi zdi, da tudi vsi detajli in vse “štima” pri njem. No ja, cena bi bila lahko nižja:))