Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Voziček Quinny Freestyle 3 XL s košaro Dreami + dežno pokrivalo

Voziček Quinny Freestyle 3 XL s košaro Dreami + dežno pokrivalo

Prodam NOV(nerabljen) voziček Quinny s košaro Dreami Freestyle, oboje temno modre (navy) barve, skupaj z 2 originalnima dežnima pokrivaloma(za voziček in košaro) in zaščito proti mrčesu.

Cena za vse skupaj je 105.000,00 SIT. Nakup je možen tudi po posameznih enotah.

Quinnyji so mi na pogled zelo všeč (žal smo za vozičke že preveliki….), pa me vedno ob takih mejlih blazno zanima, zakaj hudiča ljudje prodajajo tak dober, pa NOV voziček. Ste dobili po nesreči dva…, ali kako??!!? ČE ti ni odveč, pa mogoče potešiš kakšnega firbca….

Morda pa zato:

Sasa 28, ce ga prodajas in si vedela za tole ni posteno..!!!!!!!!!!

Drugič pa malo bolj pozorno poglejte, Saša prodaja model 3XL , verjetno gre za trikolesnik, nevarni voziček pa je Quinny Freestyle 4XL.

lpZlatolaska napisal:

> Morda pa zato:
>

jok, tukaj gre izrecno za 4kolesnik, s 3 kolesniki ni bojda nič takega narobe… (šmrc, jst bi ga imela, pa so froci že preveliki…. v šoli!!!!)

Se opravičujem.

Mislim, da je zdaj akcija v Infantinu: za 100.000 sit dobite voziček Quinny 3xl Freestyle, Dreami, previjalni ruzak Quinny in zimsko vrečo (-:

LP

Ja , da ne bo pomote, gre za trikolesnik, za štirikolesnika pa prvič slišim , da je nevaren .Prodajam ga izključno samo za to, ker smo žal dobili enega za darilo.

lp Saša

Spomnim se, da si ravno ti, Annny prodajala svoj Quinny Fashion(kupljen v akciji Baby centra za 70.000 sit) za neverjetnih 115.000 sit, tako da tole ni bilo ravno fer, ne?! )-:

Kje si pa to zasledila? Jaz nameravam do konca meseca kupiti omenjen voziček in Dreami, pa sem v Infantinu videla da je voziček v “akciji” 79.990,00, kar semi mi zdi kar veliko. Prosim če mi lahko napišeš kje si to zasledila oz. kdaj se začne akcija.
Drugače bi se pa lahko dogovorili medve Saša28, samo jaz bi kupila samo voziček in Dreami, ampak za kakšnega tisočaka manj kot pa 105.000 sit.

lp

OJ,

domov sem dobila Infantinov prospekt, na katerem to piše. Piše pa tudi, da so na voljo samo temnejše barve. Najbolje, da pokličeš in vprašaš.
Ugodno je tudi na Ebayu- tam sem oba svoja vozička kupila sama.
Vsekakor pa ne bi rada delala slabe reklame gospe, ki tu prodaja voziček, ker prav tako ponuja zelo ugodno ceno.

LP

New Report

Close