voziček peg perego GT3
Pozdravljene,
tudi midva z možem sva se popolnoma zaljubila v PP GT3 voziček in me zanima katere lupinice uporabljate zraven?
V trgovini so nama rekli, da gre gor samo od Peg Perega lupinica.
Rada bi pa imela ISOFIX, ker imava avto ki nama to omogoča.
Pregledala sem tudi teste avtosedežev in daleč najbolj ocenjena sta od Romer in Maxi Cosi. Malo me je pa šokirala izjava Anaane, ki pravi da je lupinica ozka. To je namreč razlog zakaj sva nehala gledat Jane Slalom Pro voziček. Ali je lupinica od PP tolk ozka, kot od Janeja?
Ali še kakšna druga lupinica paše gor? Mogoče z adapterjem?
Prijeten soboten večer vam želim.
no, v tem času sva se midva po vseh ogledih in klikih med napihljivimi trikolesniki dokončno odločila za PP G3. Zdaj je edina dilema barva. V kolekciji 2009 imajo sivo, oranžno in rdečo, nama pa je zelo všeč rjava – MOKA. Vendar, kot je videti je ta barva samo v kolekciji 2008. Prodajalka nama ni znala povedati ali se da naročiti ta letnik in tudi ne kakšna je razlika med G3 2008 in G3 2009. Da bi morala dobavitelja vprašati in nama sporočiti..Kot sva sama ugotavljala je ogrodje pri 2009 metalno, pri 2008 pa črno. Pa 2009 se nama je zdel bolj stabilen (klahko, da slučajno zaradi starosti in razstavljenosti modela 2008). Ima katera info o razliki med 2008 in 2009 in ali je še mogoče dobiti to MOKA varianto?
Pozdravljene!
Čeprav vidim, da najverjetneje še vse potrebujete voziček, bi bila zelo hvaležna, če bi katera slučajno zvedela za kakega, ki se prodaja oz. me kontaktirala če bo prodajala svojega.
S partnerjem sva se odločila za PP GT3 in nočeva drugega, bi pa raje vzela rabljenega, če bo to sploh možno, ker grejo za med. Zanjič je bil oglas samo 2 dni gor in ko sem klicala je bil že prodan.
LP
Uršula
[email protected]
Ojla!
Punce, jaz mislim takole. Gt3 uporabljava že vseh 8 mesecev, odkar imava najino deklico. Z njim sva zelo zadovoljna. Od začetka sva uporabljala mehko košaro. To je takšna, ki ima mehke stranice, dno je pa vseeno trdno in ravno. Takšna košara je tudi od peg perega, pa cenovno veliko bolj prijazna.
Tukaj je link: http://www.bestkids.ro/pc-2063-10-port-bebe-port-enfant-soft.aspx
Super je, ker je lahka in jo brez težav vzameš iz vozička, preneš v stanovanje… tako nama je deklica tudi po sprehodu spala naprej.pozimi ravno tako vanjo ne piha. Strehica na gt3 – ju se res obrne, kakor pa pravijo predhodnice pa se ne fiksira in potem otroku piha. Midva sva to ravno tako reševala z to košato. Sva blago od strehice zatlačila med košaro in tisto gržalo za otroka, ki se snam in ni nič pihalo. Je bil pravi bunker ;).
Glede makadama so nam pa na materinski odsvetovali, vsaj na začetku. Otroček ima še čisto občutljive možgane in mu jih preveč stresa, ni čudno da revež takoj zaspi.
No, glede lupinice oz. jajčke pa takole. Po mojem mnenju jo boste potrebovale v vsakem primeru. Ko začne otrok sedeti niti slučajno ne želi več biti v ležečem položaju. To je tam nekje od 6-8. meseca. Naša deklica je bolj med jedci pa ima sedaj okoli 8kg. Si ne predstavljam, da bi morala ležati, za v tavečji sedež, pa je komaj zdaj primerna. Kako boste prevažale otoke pa tista dva meseca vmes?
vse skupaj je smo moje mnenje.
Pa veliko užitkov s tamalimi. LP
oj
košara res ni nujna … mi smo podložili dekico in je bil problem rešen. košara je bolj priporočljiva za zimske novorojenčke, naš je bil poletni in je nismo pogrešali. športni del pa je namenjen otrokom ki samostojno sedijo to je lahko tudi 8+…. pa še to košaro bi prerastel v 4 mesecih kar bi bilo zame osebno stran vržen denar (pa me je ko sem v nosečnosti kupovala tudi vest pekla, da bom otročku uničila hrbtenico in nevem kaj vse.). lupinico je prerasel pri 7 mesecih pa je imel 7.5 kg in ne 13 – kolikor je zgornja meja pp lupinice…
o hrbtenici pa še to : koliko stvari bodo naši otroci nosili v totalno neprimernih nahrbtnikih v šolo in če pomislim še dlje …torbice in torbe obešene na eni roki….. sedenje za računalnikom…..
vsaka se odloči sama saj mama najbolje ve kaj je dobro za njenega otroka, mnjenja pa so in bodo vedno koristna … moje je pač tako.
lp
Pozdravljena, če še slučajno niste kupili GT3 ga mi prodamo v rdeče-črni barvi. GT3 je primeren za različne terene, zahvaljujoč velikim, napihljivim, široko profilnim kolesom z ležaji in vrtljivemu prednjemu kolesu, predvsem pa odličnemu in nastavljivemu vzmetenju zadnjih koles. Opremljen je s streho, ki ima vdelano mrežo za boljše zračenje. GT3 ima nastavljiv ročaj po višini, veliko spodnjo mrežo, priročno črno torbico, ki je nameščena na ročaj vozička. GT3 ima zavorno ročico pritrjeno na ročaju vozička. Prednje kolo je lahko vrtljivo, lahko pa ga fiksirate s stranskim vzvodom. Kolesa so napihljiva in jih je zelo enostavno odstraniti. Voziček lahko zložite v enem koraku.
Priložena je dežna prevleka, ki se enostavno pripne z zadrgo ter senčnik. Na prednji del vozička lahko pritrdite nepremočljivo zimsko prevleko. Ob nakupu vozička vam PODARIMO »mehko« prenosno košaro ABC, ki jo lahko uporabljate v vozičku, v prvih mesecih pa tudi namesto prenosne posteljice.
Cena vsega naštetega je 340 EUR.
Dosegljiva sem na e-mail: [email protected]
Prodam voziček peg perego gt3 – java. zelo dobro ohranjen. star eno leto. cena 300 eur. vozili smo ga le po mestu. zraven dobite še dežno prevleko in zaščito pred mrčesom. ogled v postojni.
kontakt [email protected]
lp