Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje voziček jane slalom pro reverse

voziček jane slalom pro reverse

SKIRCA

Kakšna je ta light verzija, kakšna je razlika s kakšno drugo?
Koliko tehta?

Zanima me ali se pri 4 riderju dajo fiksirati sprednja kolesa?

V Kopru v BC sem videla tudi 3 rider, ampak samo v izložbi, tako da ga nisem mogla kaj dosti gledati.

puppa

katere pa so sedaj nove barve?

natka nove barve sem videla v zadnjem katalogu od BC…..4 kolesnik mutsy, pa je meni osebno lepši kot 3 kolesnik, pa tudi lažje gre v avto z manjšim prtljažnikom.

Načeloma je tudi meni lepši 4 rider, ne vem pa kateri je boljši in bolj praktičen.
Zakaj pa gre 4 rider lažje v prtljažnik?

katero barvo si ti ogleduješ?

Natka, poglej si na pingpong.de. Light verzija je 4 kilograme lažji. Ima pa nenapihljiva kolesa, smo bili v Arboretumu in so bili eni, ki smo jih srečali s tem vozičkom zelo zadovoljni. Stane pa 229 e. ogrodje z penastim ročajem, oz. 239 z usnjenim. Košara je 150, športni del pa 133. Imajo pa teruntno akcijo še minus 5% na vse to. Te akcije so večkrat, za veliko noč je bilo minus 10%. poštnina piše, da je na 300 e brezplačna. Jaz ga bom naročila tam nekje konec maja oz. v prvi polovici junija. Aja pa teže ni v kg, da se ne boš ustrašila ampak in pounds.
lp
So pa na tej strani levo v zg. kotu barve vozičkov

natka, moj brat ima cliota in sta probala 3 in 4 kolesnika dat v prtljažnik, pa 3 kolesnik sploh ni šel. 4 kolesnik pa brez težav da notri.

Jaz že imam voziček, sem pa samo pokomentirala, ker vidim kako je bratu Mutsy všeč.

Se opravičujem, takole je z kilažo- Light verzija tehta 8,6 kg s kolesi vred. Ta drugi pa 10,6 kg.lp

Odsvetujem nakupovanje preko pingpong.de. totalno neresni z dostavo! lahko čakaš tudi pol leta in za povpraševanje, klice in maile o tem, kaj se dogaja, se ne zmenijo!

New Report

Close