Najdi forum

Voziček Jane slalom

Razmišljam o nakupu tega vozička, pa me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje z njim. Všeč mi je ker je lahek in rada bi voziček, ki je primeren tudi za vožnjo po neravnih terenih (gozdne poti in trava). Ker so dodatki dragi, bi kupila samo športni del in me zanima, če ga lahko uporabljam že od rojstva, saj se lahko spusti v skoraj vodoraven položaj.

Hvala in lep pozdrav vsem!

Sama ga imam, a ga nisem uporabljala od rojstva, ker se mi dno ne zdi dovolj stabilno (ni ravno). Dokupili smo tamanjšo košaro. Je pa res kar k onkreten strošek. Mogoče si omisliš kakšno šperplato9, jo oblaziniš, čez rjuhco….
Sicer pw se vozoček nam dobro obnese. Aja imeli smo košaro, ki n aj bi bila tudi jajčka, a ima eno napako: ne gre v avte, ki imajo krajše pasove, poleg tega jajčka ni stabilna (se prevrne). Mi smo imeli še romerjevo lupinico od prejšnega otroka in smo uporabljali kar to.
Če te kaj zanima, še vprašđaj.
Sicer pa sem se v ta voziček zaljubila po internetu, pote, pa jih je Pikapolonica skrajni čas začela uvažati. (sicer bi rodila in bi sse morala zadovoljiti s starim vozičkom).

Hvala za mnenje. Torej je košaro kar dobro imeti za začetek. Zanima me še, do kdaj je košara uporabna, koliko mesecev?

Pozdrav!

Ali se da prestavljat v obe smeri, da je otrok obrnjen k tebi in stran od tebe( govorim o samem vozičku brez košare in lupinice )?

ne sedežnega dela oz. ročaja se ne da obračati. če imaš otroka v košari, potem je obrnjen k tebi, če pa je v športnem delu, pa je obrnjen v smeri vožnje.

Sama prodajam Matrix košaro v rdeči barvi, rabljeno slaba dva meseca.
Prodam jo za 35.000 sit ali 146 €. Nam je že premajhna.
Lahko se javiš na moj mail.

lp, mateja

Imam takšen voziček in ga uporabljam že 15 mesecev. Rodila sem konec oktobra, tako da sem “košaro” uporabljala do marca, nato pa športni del. Košara je precej težka in nerodna, sem jo pa na srečo lahko brez težav pripela v avto. Voziček je še zmeraj brezhiben, čeprav ima za sabo ogromo kilometrino, je lahko okreten in vodljiv ter primeren za vsak teren. Zložen zavzame dosti prostora in ne gre v vsak prtljažnik avtomobila, lahko pa odstraniš še kolesa in s tem pridobiš na prostoru.

Kimila

New Report

Close