Najdi forum

Voziček BabyBoom

Pozdravljeni,

prosim, če poredujete mnenja o vozičku BabyBoom (prodaja jih podjetje Fidem iz Kopra). Meni se zdi cena zelo ugodna in bi se v primeru, da se voziček zares obnese odločila za nakup.

Pogleg tega bi prosila, če ga mogoče kdo iz okolice Velenja – tudi Celja oz. Slovenj Gradca- Koroška uporablja, če bi ga bil pripravljen pokazat oz. da ga malo preizkusim.

Hvala,

kontakt: [email protected]

voziček je super, ga imata dve moji kolegici in sta super zadovoljni..tako, da brezskrbi ga nabavi

voziček je ok, mi ga že uporbljamo tretji mesec, ogledat pa sva si ga šla v Kamnik v Trgovino Urška. naROČILa pa preko interneta, dostavljeno v dveh dneh, brez kakršnihkoli zapletov

oho to sm pa že slišala.moja kolegica ga ma pa prav d je super tut men ga je priporočila,cena je nizka glede na kvaliteto ki je super.te vozičke dela mlad par doma in svoje izdelke tudi prodaja.niso kičasti so ful uporabni.js sm mela 12let nazaj od inglesine,sedaj pa mam od prijateljice čikota.ker pričakujem novembra,bo ok,ker nebomo tok ven hodili,če bi rodila spomladi ali poleti,potem bi definitivno kupla babyooma=)

Yonix

Zelo pogosto prebiram in velikokrat se tudi nasmejim neumnostim, ki jih tukaj pišete. Do sedaj se nisem še nikoli vtikal v razprave, ampak take kozlarije kot je trditev: “te vozičke dela mlad par doma in svoje izdelke tudi prodaja”pa enostavno ne morem preslišat.
Glede kvalitete ne bom izgubljal besed saj enostavno nima smisla. Za ta denar je v redu, obstajajo tudi slabši. Moti me ta forumaška naivnost reklamiranja v smislu rekla-kazala ( slišala od nekoga ). Ta “slovenski” voziček je narejen kar lepo na kitajskem. Razvila in pripravila ga ni nobena mlada slovenska družina ampak veliko kitajsko proizvodno podjetje.
In da ne bom izpadel nekredibilen še povezava na proizvajalčevo stran:http://www.alibaba.com/product-gs/229434518/Baby_Stroller_Pram_Pushchair.html
ali http://www.newmart-cn.com

Pozdravljene punce

Ker sem precej nora na vozičke odkar se zavedam sama sebe in jih zato tudi precej dobro poznam, morda celo bolje kot prodajalke v trgovinah, vam namignem še svoje mnenje o vozičkih Babyboom.

Zgledajo luštno, ampak imajo par precej pomembnih slabosti – npr. to da se mizica za nogice ne da dvigniti in otročku nogice tako bingljajo dol, kar pa ni najbolj udobno. Drug velik problem se mi zdi, da se sedež ne da dvigniti v popolno sedeči položaj, kar je za otroka okrog osmih mesecev in naprej, ko hoče pokončno sedet, precej neugodno. In tudi košara ni itako velika kot je npr. Peg Peregotova, Chiccotova, Bebe Confortova itd, ampaak to ni tako porblematično… Dalje, okence na strehi je na spodnji-navpični strani strehice, kjer je povsem neuporabno, ko otrok “sedi” in še voziček nima nobene dodatne opreme – prevleka za dež, zimska prevleka…

Jaz osebno se zanj kljub zelo ugodni ceni verjetno ne bi odločila.

LP
Nadja

Kaj misliš o concord neo?

New Report

Close