Najdi forum

voziček baby boom

ojla nosečke kako ste kaj zaodvoljne z vozičkom baby boom odločam se da bi ga vzela vendar kako zgleda v praksi, ga morda katera ima in mi lahko da kakšno informacijo??

hvala!!

Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim. Uporabljamo ga že 7 mesecev skoraj vsak dan (tudi ko rahlo dežuje-pokrivalo za dež si moraš sama nabaviti-baby center 10eurov). Je zelo vodljiv, enostavno in hitro se zloži. Ker ima velika kolesa, je primeren za vožnjo po lepem asfaltu kot po makedamu. Jaz sem tudi bila v dvomih o kvaliteti glede na to, da stane 270 euro, vsi boljši vozički pa stanejo po 500 ali več eurov, ampak moram priznati, da sem bila prijetno presenečena. Dve moji znanki ga tudi imata in sta prav tako zadovoljni. Če imaš še kakšno vprašanje, ti bom z veseljem odgovorila.

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z njim. Mislim, da je glede na nizko ceno zelo kvaliteten in da dražji trikolesniki niso tudi toliko kvalitetnejši, kot je višja njihova cena. Prej sem imela 4kolesnika Peg Peregota in moram reči, da mi je ta dosti bolj všeč, dod. opremo (prevleko za dež, itd) pa sem obdržala.

zabbica!
vprašala bi te ali se tudi ostali deli dobro obnesejo. mislm da domiš zravn še lupinico. in se morda da dokupit še avto sedež oziroma sedež da paše na votiček tako kot imajo drugi vozički upam da si me zastopila.???

zanima me tudi ali ta voziček lahko kje v trgovini vidim ali ga moram naročiti po pošti.???

hvala za odgovor.

Voziček se da kupiti tudi v trgovini Urša, v Šmarci pri Kamniku. Mi smo ga kupili tam

Lupinica ni zraven in je ni možno dobiti od istega proizvajalca. Mi smo si sposodili lupinico drugega proizvajalca in ni pasala zraven. Sicer pa se priporoča, da naj nebi bil otrok v lupinici dlje kot pol ure zaradi hrbtenice. Tako da smo lupinico uporabljali samo za vožnjo z avtom, otroka pa čim več vozili v vozičku na ravni podlagi.

Ne vem v katerih trgovinah je možno videti voziček, najbolje je da pokličeš proizvajalca v Koper. Jaz sem najprej videla voziček na ulici, kasneje pa ga je še kolegica kupila in sem ga videla še pri njej. Naročili smo ga pa po pošti.

Pozdravljene,

pred tednom dni sva bila v Kopru, pri paru ki izdeluje oz. dokončuje baby boom vozičke ( dobijo jih iz Italije ). 4 in 3- kolesnik sta super, funkcionalna, preprosta, lepa, po ugodni ceni. Po novem so odpravili še tistih nekaj pomankljivosti,zaradi katerih je voziček popoln ( hrbtišče se zdaj mehansko dvigne, prej je bilo na trakec, strehica se potegne še naprej, držalo za nogice ( pri športnem delu ) se lahko dvigne.) Nama je super in ga bova zagotovo kupila v rdeči barvi, 3 kolesnik, 3y combo. V kompletu za 349 eur dobite : ogrodje, košaro, športni del, prevleka za dež, torba za potrebščine ter lupinico. Za to ceno so vozički enkratni, prav gotovo bolj vredni svojega denarja, kot tisti ki jih 3x preplačaš, pa niso vredni pol toliko.

LP

Ojla! A to govorite o teh vozičkih?

http://baby-boom.si/izpostavljeni_produkti/akcijski_izdelki/53/potovalni_paket_yquattro_zelen/

Zanima me namreč točno tale, pa me zanima, če katera pozna..Namreč, sem malo nižje postave in zanima me, če je voziček precej velik oz. širok? Če ne, mi zgleda super! Se moram pozanimat kje se jih da pogledat!

Pozdravljena dekleta!

Jaz sem pred enim tednom dobila po pošti tale voziček in je res supreca!
Me pa sedaj nekaj zanima. Dve kolegice so prišle k meni in se začele prepirat kaj mora vzeti partner ko bo šel po mene in otročka v porodnišnico. Ena je trdila da lupinico, ena pa košaro.
Jaz sem bila vedno prepričana da lupinico. Da se s tem pač prevaža dojenčka v avtu. Danes me je spet klicala druga in rekla da res ne bom vzela lupinico ampak košaro.
A mi lahko poveste katera ima prav, ker so me čisto zmešale.
Hvala in LP

Anamarija

Anamarija!

Če greste domov z avtom, seveda da potrebujete lupinico! V košari se dojenčka v avtu ne vozi. Če pa bi šli celo pot domov z vozičkom, pa bi verjetno lahko vzeli košaro, ki bi jo dali na voziček.

Tako da, brez srkbi. Lupinica je pravi in edini možni odgovor na tvoje vprašanje.

A res nobena nima takega vozička? Verjetno gre za nove modele, pa niso tko pogosti….

Za Mikeno: mi imamo prav tak voziček. Po treh mesecih uporabe smo ga reklamirali in jih poznam kar nekaj lastnikov vozičkov baby boom, ki so se nasankali. Pred nakupom sem žal verjela bolj ceni in slišala bolj tiste ki so jih hvalile:-( Ne vem pa od kdaj so to pol italijanski in pol slovenski vozički, kot omenja zgoraj pussycat. Po mojih zadnjih informacijah, so v celoti izdelani na kitajskem. V glavnem, jaz ga ne bi kupila več. Če ga kupiš, ti resnično želim, da bi ti dobro služil!!!

mi ga imamo: sem šele zdaj utegnila….
A je voziček ogromen? Kaj pa je bilo narobe, da ste ga reklamirali?
Sploh ne poznam teh vozičkov, pa me prav zanima…še vidla ga nisem pri nobeni,…
Lp

Živjo!

Jaz sem kupila tale voziček julija 2009 za 269 evrov. V nekaj tednih je med vožnjo ODPADLO sprednje kolo, kljub temu da sem vozila izključno po novo asfaltiranih novogoriških pločnikih brez lukenj in še to max. dvakrat na teden. Ob uveljavljanju garancije ni bilo težav, zadevo so prijazno in ultra hitro rešili. Se pač zgodi – slab vijak na n-vozičkov, ane?

Kmalu po tem je spuščala ena od gum, čez teden še druga. Dragi me je okregal, da se to lahko zgodi samo meni, da kje pa vozim, po trnih in žebljih? =) Ko je spuščala še tretja, sem ugotovila, da so bile (očitno?) gume stare in preperele, kajti od tedaj (več kot 1 leto) ni spuščala nobena več, čeprav vsakič vozim po istih pločnikih in nekaj metrih makadama… Zamenjali smo vse tri zračnice.

Težko rečem, če je voziček v redu ali ne, ker drugega nisem poskusila. Lahko pa potrdim, da je teh vozičkov v NG očitno zelo malo (samo enega sem videla v 15 mesecih), kar verjetno pomeni, da se starši raje odločijo za kaj dražjega po načelu “malo denarja – malo muzike” in obratno.
Tako kot je napisala ena od punc v prejšnjih postih, se tudi jaz ne bi več odločila zanj, kljub temu da nisem bila zahtevna uporabnica (nimam stopnic, imam velik avto ipd.).
Proti drugim vozičkom mi deluje zelo cenen – priznam, da me je to najbolj zmotilo pri tem vozičku.

Sem se odločila in poiskala forume, v katerih se govori o teh vozičkih, da bi z drugimi delila tole, kar sem slučajno našla danes. Voziček, kot sem ga kupila jaz (trikolesnik s košaro in športnim delom – takrat je bila samo ta možnost), sem pravkar našla na straneh otroska-trgovina.com (179,90€ + 2,95€ dostava) in bambinoworld.it (169,90€ + 8,95€ dostava v Slovenijo). Zanimive barve!

Spet ni toliko slab, ta voziček, še posebej za toliko denarja. Na omenjenih stranih lahko kupite tudi dodatke – prevleka za dež, mreža proti mrčesu, itd., in še ne pridete do 300-in-nekaj evrov, za kolikor ga prodajajo na BB straheh…

Oprostite za dolg monolog. Upam, da bo komu pomagal! 😉

bi mi mogoče katera prodala lupinico Baby Boom?

mi imamo skor čist enacga sam znamka druga BAMBINOWORLD je cenejši, drgač pa baby boom ni italjanski (poreklo je na škatli) made in china :)) mal lahk pogledate razliko kle, jh majo tud.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1025582944&ref=ts#!/pages/Otro%C5%A1ka-trgovina-Mi%C5%A1ka/173190696066126

Popravljam obliko

Lepo pozdravljene mamice,
Jaz sem pa v 3, mesecu in pol in me tudi zanima omenjeni voziček BabyBoom… Torej mi2 sva gledala serijo Mirage Reverso https://www.facebook.com/media/set/?set=a.579874065369461.1073741829.295334217156782&type=3 zdaj pa tudi mene zanima, če je vredno 450€ + zadovoljstvo??

Ga že katera ima? Pozna ta voziček? Ji dobro služi? Ali je bolje ostati pri več denarja več muzike?

Upam, da katera to vidi in mi pomaga.

Saša

Pozdravljena,

ta model vozička je pred kratkim še le prišel na trg in je zamenjal prejšnji model 3y combo.
Mi smo imeli prejšnji model in nam je dobro služil (ogromno smo prevozičkali po makadamu), je pa po enem otroku skoraj že odslužen. Če imaš namen imeti samo enega otroka ali pa pri drugem kupiti novega, potem je za vzet 🙂

Lep pozdrav.

Sama imam sicer drug voziček,sem pa ravno včeraj srečala mamico z BB vozičkom,ne vem kateri model, in je samo vprašanje časa kdaj bo izgubila prednje kolo,ki je kar opletalo po svoje,voziček pa zanašalo . Tako da pomoje ni ravno najboljša izbira,še posebaj ne če se dosti vozička ali pa imate namen uporabiti voziček za še enega otroka

New Report

Close