Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Voziček ABC 3-tec ali HAUCK malibu?

Voziček ABC 3-tec ali HAUCK malibu?

Pozdravljeni

Sem na polovici nosečnosti. Dve dobri prijateljici sta se ponudili, da mi odstopita vozičke ( in v kompletu tudi košare za novorojenčka). Ena mi ponuja voziček ABC 3 tec trikolesnik, druga pa mi ponuja voziček HAUCK malibu. Oba vozička sta kar lepo ohranjena, vožena za enega otroka, stara približno leto in pol.

Ne vem, za katerega od teh dveh vozičkov bi se odločila?

Imam sicer dovolj denarja da za svojega otroka kupim nov voziček, ampak se mi zdi brezveze metat denar stran, če sta se verjetno ponudili dve prijateljici. Možnost, da vzamem kar oba vozička je izključena, saj nočem da potem pride do zamere, ker enega ne bom uporabljala.
Živim v lj, okoli hiše in po ulicah imamo asfalt, po kakšnem makedamu ne bom vozičkala, nekajkrat na teden ga bom verjetno tudi zlagala v prtljažnik za v trgovino ali recimo v mesto. Avto glede velikosti prtljažnika ni problem, imam dovolj velik prtljažnik. Za na morje tudi ne bo problem glede prostora, ker prvo leto ne bomo šli na daljši dopust ( pdp imam 2.5. ), pač pa le za kakšen dan v Portorož, Koper,…. Ko bo otrok star kakšno leto pa bom itak kupila še en manjši voziček marelo.

Zanima me vaše mnenje. Za katerega od teh dveh vozičkov bi se ve odločile? PROSIM NE MI PREDLAGAT NOBENEGA DRUGEGA VOZIČKA, KER ME ZANIMA SAMO ZA TA DVA VOZIČKA.

Hvala za vaše odgovore

Prilepila sem linka slik iz spletne strani Babycentra, ker drugače tukaj ne znam prilepit slik. Barve sem izbrala naključne.

ABC 3.tec
https://www.babycenter.si/izdelek/15136/vozicek-3-tec-avocado

Hauck malibu
https://www.babycenter.si/izdelek/06521/hauck-vozicek-malibu-3-v-1-coffeekiwi

Jaz bi se definitivno odločila za ABC. Imam izkušnje z obema in ABC je res trpežen, kvaliteten, narejen z mislijo na mamo in dojenčka.

Hauck je pa tko- že na splošno je cenejši, vendar v tem primeru cena ne laže.

New Report

Close