Najdi forum

Pozdravljene vse obiskovalke oziroma obiskovalci foruma!

Vsem skupaj želim v prihajajočem Novem letu 2002 veliko zdravja, pa se razume še vsega kar sodi zraven. Včasih pravijo če ima človek srečo ima potem vse: tudi zdravje, pa denar, pa dobrega partnerja, razumevanje v družini, službi…
Skratka želim vam vse kar si sami želite.

Morda je staro leto tudi čas, ko spoznamo in se zavemo svojih napak in jih v Novem letu začnemo opuščati. Tako tudi sami naredimo ogromno, da bo naše življenje lepše, in seveda tudi življenje tistih ki z nami delijo vsakodnevne trenutke.

Torej SREEEEČNO 2002, še na mnoga leta….

Aja, saj res, kje pa boste kaj preživeli silvestrovo?
Jaz ga bom namreč s svojo družino kar doma, pri dveh malih otrocih se mi zdi to še najbolj primerno. Kaj pa vi?

No kjerkoli že bost imejte se lepo……

LP Anamarija

Pridružujem se lepim željam v letu 2002!
Mi bomo kar doma, povabili pa smo še dve družini prijateljev in moje starše, tako da nas bo 8 odraslih in 7 otrok.
Vse pozdravljam!
Nina

leo pozdrav

Tudi jaz želim vsem lepe praznike kjer koli boste.Mi bomo doma,mož mi dela do pete ure popoldan,sinček pa ima že skoraj sedem mesecev (sedaj nina).Najraje bi šla na sneg,sneg in spet sneg.Namreč sem iz obale in tu je taka tuga,da se zjokaš.Včeraj smo šli na en sprehod v portorož in vam povem,da večje tuge ne more bit,da ne govorimo za Koper,Izola,Piran,totalna katastrofa.Ne vem zakaj se nič ne dogaja,zakaj občine ne prispevajo nič za kakšne prireditve,pa ne govorim to samo za novoletne praznike,ampak za celo leto.Kje je ta denar,kdo si ga daja v žep,ne vem.Rekli so,da bojo stojnice,vam povem,da to kar ponujajo je spet groza.Stvari za oblečt kot za cigane in nič kaj takega,da bi naznanjalo prihod novega leta.Najraje bi šla živet kam gor v hribe,planine,gore,joj kako so tam lepi kraji,blagor tistemu,ki živi tam gori na gori.Jaz bi takoj zamenjala stanovanje za it živet kam gor.Stanovanje imam obrnjeno tako,da vidim alpe in vam povem,da vsako jutro ko se zbudim jih pogledam,ker ni lepšega razgleda.Sneg,sneg le zakaj ne zapadeš tudi na obali.Ni novega leta,če ni snega.

SREČNO 2002

čeprav je skok v novo leto že mimo, vam tudi jaz vsem skupaj želim SREČE, SREČE in še enkrat SREČE…
…mi smo dočakali novo leto kar doma, najina štirimesečna sončica je lepo prespala, se pa je kar v spanju nasmejala ko je dobila prvega lubija od atija…drugače pa smo vedno pobegnili na Pohorje, kjer je za mene osebno zunaj na prostem med tistimi velikimi zasneženimi smrekami najbolj pravljičen skok v novo leto…Pohorje, prihajamo…samo da naša pikica malo zraste…ati ji že obljublja in razlaga kaj vse ji bo pokazal…
Še enkrat SREČNO

Enga srečenga pa zdravga tudi jaz vam. Mi smo se imeli kar prijetno pri prijateljih, ki imajo enega čisto micenega dojenčka in 17 mescečno punčko, tako da je naš dveletnik kar užival. Pokonci smo bili do 00.30, potem pa smo šli (kako priročno) čez cesto domov in spat. Očitno pa se je ponočevanje sinčka malo precveč prijelo – tudi včeraj je hotel biti do polnoči pokonci.
Punce, vse, kar si same želite!
tina

Tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam, ki naj se vam izpolnijo v novem letu!
Letos sva z partnerjem praznovala zelo umirjeno (sem v 35.tednu nosečnosti) in nama je bilo prav hecno. Vsa leta prej pa sva se udeleževala burnih silvestrovanj! Pa ni bilo problema! Edino kar mi je paralo živce so bile vse te petadre, to grozno pokanje! Malo sem že pomislila, kako bo drugo leto, ko bova imela, ne še leto starega otročička, kako bo prenesel vso to pokanje!? Kako so to prenesli vaši otročički?
lep pozdrav in srečno v novem letu!
SAŠA

Vsem vam želim tudi jaz srečno, zdravo, uspešno, ljubezni in družinske sreče polno… in kaj vem kaj še novo leto 2002! Punce (in fantje), super ste!

Mi smo novo leto pričakali doma. Naš dveletni razbojnik je šel spat ob pol desetih in spal do štirih zjutraj, čeprav je pokalo, kot da je tretja svetovna. Saša, ne skrbi pri enem letu otroci ponavadi take stvari gladko prespijo (vsaj naš jih je). Mislilm, da jih taka stvar prebudi, ko so malo večji (ali pa se mogoče motim?).

En lep sončen, čeprav mrzel pozdravček vsem,

Tinka

Tudi jaz vsem skupaj želim vse najlepše v novem letu.

Mi smo si pa letos za spremembo privoščili ples za novo leto, otroka pa sta bila malo pri nama, malo v varstvu, ki je bilo organizirano. Da bi bila lahko čim dlje pokonci, sva ju dala spat pozno popoldne in moram reči, da so večjo (4.5 leta) poki petard zunaj motili in se je prej zbudila. Mali (slabe 3 leta) pa se ni dal motiti…

SREČNO in predvsem ZDRAVO za vas in vaše otroke. Želim vam, da se vam uresniči vse kar upam, da se bo uresničilo meni (pravijo, da so takšne želje najbolj iskrene!).

Mi smo Silvestrovo in prehod v leto 2002 preživeli pri prijateljih, ki imajo 5 mesečno dojenčičo. Naš 15 mesecnik je zaspal ob 22 in prespal tudi vso pokanje petard, ki jih ,presenetljivo, letos ni bilo toliko kot prejšnja leta. Malo ga je motilo, saj je bil vsakič drugače obrnjen a ni bilo panike.

Tudi mi si želimo v prihodnje na Pohorje. Baje je bilo noro!

Pozdrav,
Miša

Kot že rečeno, smo imeli zabavo pri nas. Otroci so zdržali do 4.15, najdlje seveda naš štiriletnik. Zabava je vsaj pri odraslih popolnoma uspela, otroci pa so tako in tako večino časa preživeli pred računalnikom.
Pozdrav in še enkrat srečno!
Nina

Upam, da niste jezne, ker sem se kar vsilila med Vas, ampak tako lepo je prebirati
ta forum, da si ne morem kaj da vsem skupaj zaželim ZDRAVJA IN SREČE v letu
2002. Mi smo 2002 pričakali doma. Luka (4 leta) je čez dan toliko smučal, da je že ob 21.30 sede zaspal pred televizijo. Tako smo ga samo nežno položili v horizontalo. Lovro – mlajši pa je bil ta glaven do približno 23.40 – tko da naju je z možem prav dobro zabaval ( je lev -po horoskopu), potem se je pa odloču, da bo pocrkljal Lukca in se ulegel k njemu in zadovoljno zaspal. Kmalu po poloči je še moža prijelo, da bi šel v kino mižule in je res šel. Ostala sem sama in razmišljala:
Pravo bogastvo je biti …starš. Mi smo zares bogati. Imeti male prince in princeske.
Gledati kako rastejo, se smejejo, kako vsak dan napredujejo, povejo kako pametno, se togotit in uveljavljat svojo.
Konec koncev imamo novo leto vsak dan!!!!

Želim Vam vsem obilo smeha, veselja in sreče ob pogledu na naše malčke.

P.S. Res ste vse enkratne

Sanda

Dobrodošla, Sandra! Dobili smo novo, zanimivo ‘klepetuljo’ z zdravim pogledom na življenje. Veseli smo te.

Tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam za novo leto, dodala bi samo, da sreča, ki si jo tako na veliko želimo ob tem času, ne pade z neba, ampak si je treba za njo prizadevati vsak dan in si jo zaslužiti. In če smo srečni, bomo tudi bolj zdravi, kajne?

Prisrčen pozdrav vsem,

Lenja

New Report

Close