Vonj po dimu…
Tudi pri meni se je pojavil “namišljeni vonj” in sicer po smradu s smetišča. Bila sem v avtu in se vozila po cesti v službo (tam se vozim že nekaj let in vem da ni smetišča v bližini, pa tudi v avtu nimam nobenih ostankov), ko sem zavohala ta smrad za približno minuto, ko je ponehal pa se mi je močno zavrtelo v glavi, tako da sem mislila, da se bom onesvestila in sem zapeljala na stran. Po par minutah vdihavanja svežega zraka (ki seveda ni smrdel) sem se lahko odpeljala naprej. Drugače sem zdrava, ukvarjam se s športom, veliko hodim v naravo, službe nimam stresne, tudi prehranjujem se redno, mogoče le premalo spim (povprečno 6 ur na dan).
Me lahko kaj skrbi glede tega vonja?
Hvala za odgovor.
Spoštovana nedr.
Hvala za poduk. Žal za vas a k sreči za ljudi vaša opcija ni edina in niti slučajno ni najbolj pogosta oz ni pogosta sploh. Daleč je od tega, da bi jo zgolj iz podatka o vonju po dimu pripisal kot bolj verjetno možnost možganskim tumorjem, čeprav verjamem, da ste to kje prebrali. Verjetno ste spregledali s seznama možnosti še vnetje, epilepsijo, shizofrenijo, depresijo, migreno, Alzheimerjevo bolezen… …. …. in tudi možnost “kar tako”, ko ni najti vzroka in lahko mine tudi samo od sebe…….. Koliko in v kakšnem vrstnem redu bodo vedeli na forumu ORL, saj se v NMP enoti s takimi težavami redno ne ukvarjamo.
Lep pozdrav