Vohrni dedci
a ga ni bilo nic sram haha[/quote]
Si slučajno že spoznala kakega vohrneža, ki bi ga bilo sram?
Vohrnežu se vedno fajn zdi, da je prišparal. Itak.[/quote]
Imas prav ja..
najboljsi stos ki sem ga dozivela ca.3 leta nazaj od enega izmed nasih pripravnikov,dobila jaz puselc roz,tak res da ga vikas od stranke..pa iscem po firmi vazo,kam bom dala nas lepi puselc,pa nas pripravnik menca okoli mene pa menca revez,no pa le izusti..ga.,…bi ga lahko jaz vzel,ima punca roj.dan..
so take it ..
Si slučajno že spoznala kakega vohrneža, ki bi ga bilo sram?
Vohrnežu se vedno fajn zdi, da je prišparal. Itak.[/quote]
Imas prav ja..
najboljsi stos ki sem ga dozivela ca.3 leta nazaj od enega izmed nasih pripravnikov,dobila jaz puselc roz,tak res da ga vikas od stranke..pa iscem po firmi vazo,kam bom dala nas lepi puselc,pa nas pripravnik menca okoli mene pa menca revez,no pa le izusti..ga.,…bi ga lahko jaz vzel,ima punca roj.dan..
so take it ..[/quote]
No, ta je še v redu. Jaz poznam enega, ki hodi po rože na Žale. Pravi, da so tam zmerja sveži pušeljci 🙂
Sicer pa jaz ne hodim ven z deci, ki pričakujejo, da bom jaz plačevala runde. Če je družba je drugače, če grem pa ven z enim moškim, sem pa zelo staromodna in pustim, da poravna on in jaz to blagohotno sprejmem.
No, ta je še v redu. Jaz poznam enega, ki hodi po rože na Žale. Pravi, da so tam zmerja sveži pušeljci 🙂
Sicer pa jaz ne hodim ven z deci, ki pričakujejo, da bom jaz plačevala runde. Če je družba je drugače, če grem pa ven z enim moškim, sem pa zelo staromodna in pustim, da poravna on in jaz to blagohotno sprejmem.[/quote]
Ali to pomeni, da vzame rože iz groba?
Mene je mama tudi “učila”, da če grem z moškim ven naj on plača. (ona je še “stara šola”)
Moj mi vedno rad kaj da, samo je pa vedno brez denara. Bo rajši kupil meni kot pa sebi.
Sam res no, kaj pa tisti, ki samo sami za sebe placajo?
Imam eno tako sodelavko in vsakic, ko gremo na kofe, jaz dol padem od smeha, ko ona vstane in placa samo za sebe. Saj ne recem, ce je vecja druzba itak zberemo na kupcek, pa da vsaj tisti euro ali dva za kavo, ampak ce smo pa tri/stiri, ki pogosto skupaj kofetkamo, mi je pa smesno, ker druge smo na sistem “enkrat ena, drugic druga”.
Meni pa to ni nič napačnega. Ne vem, kaj bi mogla ona, ki očitno ni vaša redna družba, plačevati za vseh 5.
Jaz počastim samo, kadar sem sama s prijateljico ali prijateljem, če je pa družba pa plačam samo zase. To je bilo drugače samo v študenskih časih, ko sem imela redno (manjšo) družbo, s katero smo skupaj žurali, takrat pa je res vsak dal za eno rundo, itak smo se v eni noči vsi zvrstili.
Meni pa to ni nič napačnega. Ne vem, kaj bi mogla ona, ki očitno ni vaša redna družba, plačevati za vseh 5.
Jaz počastim samo, kadar sem sama s prijateljico ali prijateljem, če je pa družba pa plačam samo zase. To je bilo drugače samo v študenskih časih, ko sem imela redno (manjšo) družbo, s katero smo skupaj žurali, takrat pa je res vsak dal za eno rundo, itak smo se v eni noči vsi zvrstili.[/quote]
Redna druzba, je med teh 3-4, ki hodimo skupaj na kavo, ponavadi smo 3, pa tudi ce grem sama z njo na kavo.
Meni je to smesno.
Razumem, da takrat, ko nas je 10, damo vsak nekaj in se zbere za skupni znesek, pa se takrat za nas “redne” da denar tista, ki je takrat “na vrsti”. Razumela bi, da ce en pije vrhunsko vino, drugi pa kave, ampak vse pijemo samo kavo. Tako pa, ce ze ni drugace smesno, je zoprno natakarju, ker mora locevat racune, pa racunat, preracunavat, pa vracat… in traja…
Mene ne briga natakar, njega pa najbrž mi njega tudi ne. To je njegova služba!
Smo upokojenci in se dobimo na kavi. Vendar nam je čisto normalno, da vsak plača zase in ev. za svojo partnerko. Edino, če kdo reče ali greš na kavo, takrat pa tisti, ki povabi tudi plača za vse. Ne razumem zakaj bi danes plačal eden, jutri pa drugi? To je taka balkanska navada – nek se vidi razkoš pa pol litra radenske na mizo!
Ne, mi plačujemo vsak zase!