Najdi forum

* slavni tv voditelj rai italija pippo baudo z plačo 1 milijon evrov letno si je privoščil skromen dopust v
strunjanskih toplicah.glede na to da njihove cene dobro zadanejo, in za njihov termalni učinek je dobro prebrati le njihov cenik – ki zagotavlja takojšnjo ozdravitev.
za skromno vsoto najmanj 6 povprečnih slovenskih plač so mu zagotovili 2 tedna popolnih užitkov , kopanja in masaž.uradno je v toplicah strunjanskih sam in vse poteka diskretno.je eden redkih gostov slovenskih term ki so ga šli iskat na letališče.
omenjena notička potrjuje, da ni vse v denarju, a prej omenjeni užitki navadnim slovencem nikakor če nočejo bankrotirati niso zaželjeni.

* po emi je emu.to je tista avstralska žival, bolje rečeno ptič, ki se brani pred vsiljivci takoda zakoplje glavo v pesek.peska na tv zaslonih sicer ni, joški mišike še nadalje silikonski, natalija verboten objokana in duo platin on the media board.ali 5 minut slave!
do naslednje eme in evrosonga bo vse pozabljeno, tudi kam je šlo skromnih 100000 evrov ali 100 slovenskih milijonov.

*benka pulko, edina zemljanka ki se je poročila z motorjem, še nadalje služi z vseslovensko turnejo.reportaž in intervjujev že leta ne šteje več, celo v zakotni komenski knjižnici je njena knjiga na čstnem mestu.vprašanje je le koliko časa bo zdržala ta tempo, in kdaj se je bo lahko zagledalo kot gostjo ene od slovenskih term,glede na to da je iz ptuja ima najbljižje moravce.branili se je ne bi niti v topolšci ali dobrni.

*nekateri popotniki seavdušujejo nad pamukalami.mediska mašinerija lirike turizem dobro dela.elitne terme pamukale premorejo skromen bazenček.in veliko turističnih avtobusov , ki smradijo raj apnenčastih term.da o hrupu ne govorimo.

* turistični prospekti stanejo, objube turističnih agencij pa še bolj.a je že tako da nam preveč vplačanih turističnih čudežev ne vrne nihče.če vam turistična agencija noče vrniti turističnih čudežev, ki so zginili kot fatamorgana vam mogoče lahko pomaga pippo baudo.je eden redkih evropejcev ki ima samo eno skrb – kako porabiti vsaj del zasluženega.že leta živi samo od obresti, proti katerim so tudi najvišje slovesnke plače žepnina.to je medijski svet.medtem ko raja praska celo leto za teden morja, je pippu baudu skoromnih 2 tedna komaj karatek oddih.

kaj bi na to rekel del boy? / only fools and horses /

lovely jovli , monkey !

1 vogalne novice
ko jih bo nekaj 10 , bodo na webu

Koga pa zanimajo tile trači????

Očitno tiste, ki jih berejo. Drugi pač preskočijo.

odgovor obem: te dni sem malce osamljen / v smislu dopusta, prijateljev /
ker vidim da mi redno ogovarjata, mi lahko pišeta via e -maila tudi privatno.če tako želite.
http://users.volja.net/magicni

kam se kam odpravljata proti poletju.jaz sem zakoličil češko, zato je treba sedaj ” trpeti ” doma ali dopustovati v kranjski gori / družinka gasonjera brez tv /

redno spremljam lastminute ponudbe.od opatije so me odvrnile neodložljive finančne obveznosti.
začel sem se nauduševati nad ** hotelom montauro v rovinju , ker ima za celo polpenziona penzion.sol umag in istarske so tudi dobrodošle destinacije, vendar……………………………….

iamte kakšen lastminute predlog?

za vse ki so v dvoje je zanimiv tudi hotel kompas / ilirika lastminute / ali hotel sava rogaška slatina / ilirika lastminute /

kar se trič tračev tiče , vogalne movice so resen projekt.ko jih bo napisanih vsaj 30 strani bo na internetu na domeni

http://www.newsofthecorner.com

/ domena je samo primer /

skratka pišite – odgovorim vsakemu !

lep pozdrav lordwales

Lord, a tale hotel v Rovinju je tisti, ki je na rtu, sredi mesta, kjer je zraven en žur plac 🙂

kaj pa jaz vem……………….. , trenutno se najbolj navdušujem nad dobrno………………..

New Report

Close