Najdi forum

vodni seslec DELFIN

Pozdravljene !

Zanima me, ali ima katera vodni sesalec Delfin in kako ste z njim zadovoljne ?

Hvala za odgovore in lep pozdravček,

Suza

Jaz ga imam približno že nekako eno leto in sem načeloma zadovoljna z njim ampak kupila ga pa ne bi več – pa ne delfina ampak nasplošno ne sesalca z vodo.
Kupila bi raje kakšnega navadnega zelo močnega. A zakaj?
Ko sem ga kupila oz. prej sem si predstavljala, da ko z njim pomivaš ploščice,da ti odstrani tudi umazanijo iz fug ( s časoma fuge niso več svetle, ampak potemnijo od umazanije) in ti jo ne. No ploščice se kar lepo pomijejo. Stepalna kartača je tudi bolj tko, ker nima lastnega pogona in ni ne vem kako učinkovita.
Najhuje mi je pa potem vse to izpraznit – spraznit ga moraš po vsakem mokrem sesanju drugače ti smrdi pri naslednjem sesanju in sploh si ne znam tega rpedstavljati, da bi delala v bloku, saj ga sedaj nesem na dvorišče in ga operem s “šlaufom”. Odvisno za kaj ga potrebuješ – vendar ti svetujem, da kar dobro premisliš

Mi imamo doma tudi Delfina že nekaj mesecev. Sesalec je za generalno čiščenje dober, za vsakodnevno uporabo pa nikakor ne. Najprej potrebuješ kar nekaj časa, da ga sestaviš ter pripraviš na delo (čeprav je eden od bolj enostavnih vodnih sesalcev) potem potrebuješ kakšno uro, da posesaš celo stanovanje ter še kakšne pol ure, da ga očistiš ter pospraviš, vse skupaj za tri sobno stanovanje kakšne 1,5 ure dela, kar je kar nekaj, če bi želela sesati vsak dan ali vsak drugi dan.
Doma imamo dojenčka pa še kužata, tako da je že takoj po sesanju že kar nekaj dlak po tepihu, tako da si že ogledujemo kakšen manjši sesalec, cca 1.400W za hitro sesanje, cena tam nekje do 20.000 sit.
Če bi čisto na novo kupoval bi se najverjetneje tudi odločil za kakšnega zmogljivejšega navadnega sesalca, nekaj takega kot je AEG System PRO P3, 1.800 W, itd., ki je do 09.06. v akciji za 39.900.

lp, Zoran.

Sicer nimam Delfina ampak Igeo, rakla bom pa enako kot predhodnika. Super za generalke, za čiščenje zraka…, za vsakodnevno uporabo imam pa navadnega Phillipsovega 1400, ki ga vklopiš in dela. Sestavljanje in razstavljanje Igee je pa cel postopek. Na srečo ga tudi jaz izpraznim in očistim zunaj, v bloku bi mi šlo pa na živce. Je pa res noro, ko v tisti vodi vidiš, v kakšni svinjariji pravzaprav živiš :-))), pa se mi zdi, da imamo na videz še relativno čisto.

jaz di delfina definitivno odstvetujem-sem ga imela, pa sem skoraj dobila živčni zlom, saj ga je izredno težko očistiti. več je dela s čiščenjem sesalca kot pa stanovanja. sem ga zamenjala z igeo compact, res je dražja ampak se tudi ve, zakaj. v kvaliteti ni primerjave. sem pa tudi jaz kupila še en majhen sesalec za sproti.

New Report

Close