VODNI SESALNIKI
Pozdravljene!
Ker se nekako mudi z odlocitvijo sem vprasanje postavila na vec forumih, ker vec glav vec ve, predvsem pa se nocem nasr***. Namrec kupujem vodni sesalnik z moznostjo globinskega ciscenja sedezne garniture. Kaj ces, ze na prvi pogled se vidi, da imamo dvoletnika, ki ima strasne ideje kako sedezni vsak dan spremeniti izgled. Ker bi ze radi videli kaksna je v originalni izvedbi (in bi to ponovili se veckrat) smo se odlocili za nakup. Zanimajo me vase izkusnje, nasveti in seveda ce lahko iz lastnih izkusenj katerega priporocate bi bila sploh zelo vesela. Zanima me tudi ce ima kdo izmed vas sesalnik Batagel IDROS ali Batagel AQUA PLUS.
Najlepse se vam zahvaljujem za vse nasvete in vas lepo pozdravljam, Mojca iz MB.
Mi imamo Aqua Plus – zelo zadovoljni
Drugače pa ima igea zelo močno konkurenco v podjetju Hyla – slovenski proizvajalec. Se splača videti obe prezentaciji in se šele nato odločiti.
Jaz sem se odločila za Aqua Plus samo zato, ker je bila manjša od Hyle in lonec snemljiv, tako, da ga lahko normalno opereš.
Sigurno so do sedaj tudi pri Hyli že kaj pametnega pogruntali. Ker imam pa občutek, da je pa po kvaliteti Hyla malenkost boljša.
Naroči si obe prezentaciji (sta brezplačni na domu) in se šele nato odloči!
Jaz imam že pol leta Igeo Compact. Zelo sem zadovoljna, saj imam 2 majhna otroka. Zelo lepo počisti, z njo tudi operem, mogoče mi ne pride toliko prav za ploščice pomivat, ker prej z cunjo narediš. Za vse ostalo pa je super. Ne bi zamenjala za navaden sesalec brez vodnega filtra. Pa avto se znotraj opere tudi enkratno. Tudi jaz sem cincala medHylo in tem sesalcem. Ampak Hyla stane 360000 SIT, za igeo pa sem dala 165000 z krtačo vred.Res ne vem, če je Hyla toliko boljša.
Ne morem verjeti, da se je Hyla toliko podražila, jaz sem jo kupila 2000, pa sem dala 100.000 SIT, je pa super, tudi posoda se lepo sname in opere. Zelo dober občutek imaš, ko vrežeš vso tisto posesano svinarijo stran, medtem ko se ti pri navadnem sesalcu še vse skupaj valje v vrečki sesalca. Odloči se, ne bo ti žal, predlagam pa ti da si naročiš prezentacije vseh zanimivih proizvajalcev in se potem odločiš.
mi ga imamo doma in smo zelo nezadovoljni, tako, da smo zdaj kupili navadnega na vrečke.
MOJCA napisal:
> Pozdravljene!
>
> Ker se nekako mudi z odlocitvijo sem vprasanje postavila na
> vec forumih, ker vec glav vec ve, predvsem pa se nocem nasr***.
> Namrec kupujem vodni sesalnik z moznostjo globinskega ciscenja
> sedezne garniture. Kaj ces, ze na prvi pogled se vidi, da imamo
> dvoletnika, ki ima strasne ideje kako sedezni vsak dan
> spremeniti izgled. Ker bi ze radi videli kaksna je v originalni
> izvedbi (in bi to ponovili se veckrat) smo se odlocili za
> nakup. Zanimajo me vase izkusnje, nasveti in seveda ce lahko iz
> lastnih izkusenj katerega priporocate bi bila sploh zelo
> vesela. Zanima me tudi ce ima kdo izmed vas sesalnik Batagel
> IDROS ali Batagel AQUA PLUS.
>
> Najlepse se vam zahvaljujem za vse nasvete in vas lepo
> pozdravljam, Mojca iz MB.
Hyla je krasna. Cena pa je okoli 136.000 SIT za osnovno varianto brez pomivanja (pa še dodatnih trideset ali kakšnega jurja več za pranje). Smo jo kupili pred nekaj meseci, stric pa jo ima že 10 let. Zaradi malega, njegovega polivanja, pranja preprog, avtomobila, ipd. se nam kar obrestuje. Ni pa tako lepa na pogled kot italijanski. Samo jaz z “Italijani” nočem nič imeti, preslabe izkušnje (žica ima “dostop” do vode – elektrika in voda ne gresta skupaj- ipd).
LP Sabina